Lip balm: Συμβουλές, tricks και επτά προϊόντα που θα χαρίσουν τη μέγιστη ενυδάτωση στα χείλη σου

Lip balm. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που πρέπει να υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ και την τσάντα σου. Πρόκειται άλλωστε για τη φόρμουλα που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, απαλή λάμψη, χρώμα αν επιλέξεις τη συγκεκριμένη κατηγορία ενώ σύμφωνα με τους experts μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να χαρίσεις ένα διακριτικό εφέ στα ζυγωματικά. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Η περιοχή των χειλιών είναι μία από τις πιο ευαίσθητες κι εκείνη που ταλαιπωρείται πολύ από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Θα έχεις προσέξει άλλωστε ότι γίνονται ξηρά και κάποιες φορές ξεφλουδίζουν. Ο μοναδικός τρόπος να τα προστατεύσεις και να τα κρατήσεις ενυδατωμένα και υγιή είναι η συχνή χρήση του lip balm. Πρόκειται για το προϊόν που περιέχεις πλούσια, φυσικά ενυδατικά στοιχεία που ταυτόχρονα θρέφουν τα χείλη. 

Τα tricks των make up artists 

Οι experts έχουν πάντα περισσότερα από ένα lip balms μαζί τους μιας και γνωρίζουν ότι αρχικά θα τους σώσουν σε περίπτωση που έχουν να αντιμετωπίσουν σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη και παράλληλα τα χρησιμοποιούν με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Ποιοι είναι αυτοί; Δες στη συνέχεια. 

  • Ο make up artist που επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε ένα iconic balm για να χαρίσει απαλότητα και φυσική λάμψη στα ζυγωματικά της. 
  • Όταν  experts όταν θέλουν να παραμείνει αναλλοίωτο το χρώμα για ώρες χωρίς όμως τη χρήση ματ κραγιόν, γεμίζουν τα χείλη με το μολύβι χειλιών και στη συνέχεια απλώνουν ένα διάφανο lip balm που τα προστατεύει. 
  • Αν αγαπάς το soft gloss εφέ στα βλέφαρα μπορείς αμέσως μετά τη σκιά να εφαρμόσεις lip balm με ή χωρίς χρώμα ανάλογα με το look. 
  • Τα lip balm με χρώμα είναι κατάλληλα για ένα τέλειο μονοχρωματικό μακιγιάζ. Απλώνεις με τα δάχτυλα σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά και εύκολα και γρήγορα μπορείς να αποκτήσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. 
  • To lip balm με χρώμα λειτουργεί ακριβώς όπως και το blush σε κρεμώδη μορφή. 
  • Μικρή ποσότητα διάφανου lip balm είναι αρκετή για να τιθασεύσεις τα φρύδια σου. 
  • Αν αναμείξεις τη σκιά σε μορφή σκόνης ή κόμπακτ με το lip balm αυτομάτως την μετατρέπεις σε κρεμώδη. 

Και τώρα που γνωρίζεις τα μυστικά των ειδικών το μόνο που μένει είναι να αποκτήσεις το lip balm που θα σε συντροφεύσει. Δες στη συνέχεια τα έξι αγαπημένα μου. 

Chanel Rouge Coco Baume: Με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες στη σύνθεση του αφήνει ένα διάφανο και απαλό πέπλο στα χείλη χωρίς να βαραίνει. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή μετά το κραγιόν. 

Dior Rouge Dior Floral Care Lip Balm Refillable:   Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα παιώνιας και άνθος ροδιού προσφέρει στα χείλη την απαραίτητη υγρασία και μοναδικό satin φινίρισμα και φυσική λάμψη.  

 

 

Frudia Pomegranate Honey 3in1 Lip Balm: Αναζωογονεί τα χείλη, χαρίζει απαλότητα και ένα ζουμερό χρώμα με λαμπερό εφέ. 

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Lip Balm με χρώμα: Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, άμεση ανακούφιση στα ξηρά και σκασμένα χείλη χάρη στο Ελληνικό βαλσαμέλαιο και τη βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεση του. 

Grown Alchemist Lip Balm: Πολυτελές, balm με μεταξένια υφή και σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Χαρίζει έντονη αίσθηση ενυδάτωσης, απαλότητα, λάμψη και προστασία. 

Fresh Sugar Hydrating Lip Balm, Caramel: Τέλειο για εσένα που προτιμάς τα nude και γήινα looks. Eνυδατώνει και κλειδώνει την υγρασία και ένα μείγμα ζάχαρης και μαλακτικών ελαίων ευθύνονται για την απαλότητα και τη θρέψη. 

Laneige Lip Glowy Balm Grapefruit:  Λειτουργεί ως βάλσαμο πλούσιας ενυδάτωσης χάρη στα φυσικά βούτυρα Murumuru και καριτέ που περιέχει και ταυτόχρονα ως λιπ γκλος που αφήνει διακριτικό χρώμα και λάμψη. 

Read More

And More