N°1 de Chanel: Νέα γενιά περιποίησης με τη δύναμη της κόκκινης καμέλιας

Η βιοχημική ευφυία των φυτών τα καθιστά απίστευτα ευπροσάρμοστα αφού το μισό τους τμήμα βρίσκεται βυθισμένο σε ένα σύνθετο υπόγειο περιβάλλον και το άλλο μισό αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Τα φυτά είναι μια μορφή ζωής που μοιάζουν να είναι γεμάτα λύσεις και υποσχέσεις. Έχοντας κατανοήσει όλα αυτά, η CHANEL έχει συμπεριλάβει πολλούς καθαρούς και βιώσιμους φυτικούς πόρους στην εξέλιξη της φροντίδας της επιδερμίδας, που προσαρμόζεται στην εποχή μας, στις ανάγκες της επιδερμίδας καθώς και στις απαιτήσεις μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Η CHANEL επέλεξε την περιοχή Gaujacq για το μικροκλίμα της και για το εύφορο και ισορροπημένο έδαφός της, και αποφάσισε να δημιουργήσει εκεί τις φυτείες της καμέλιας και το ερευνητικό της εργαστήριο. Στα χέρια αναγνωρισμένων και αφοσιωμένων ειδικών, αυτή η συλλογή από καμέλιες και οι καινοτόμες αγροοικολογικές μέθοδοι καλλιέργειας αποτελούν απλώς την αρχή μιας ανθρώπινης και επιστημονικής περιπέτειας για την CHANEL. Εμπνεύσθηκε από αυτό το ευφυέστατο φυτό και χρησιμοποιεί τα εξαιρετικά ανθεκτικά περιβλήματα του σπόρου, συμπεριλαμβάνοντάς τα στα καπάκια των κρεμών της νέας σειράς ομορφιάς της για την προστασία του πλουσιότερου και πολυτιμότερου στοιχείου: της φροντίδας της επιδερμίδας.

Η καμέλια βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, εργαζόμενη διαρκώς για την παραγωγή νέων μίσχων, νέων κλαδιών, νέων φύλλων και, όταν έλθει ο χειμώνας, νέων ανθών. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η ουσία ενός φυτού που υπάρχει και μπορεί να αντέχει στο χρόνο, ακόμη και στον πολύ χρόνο, απλώς μεγαλώνοντας και αναπαράγοντας τον εαυτό του στο διηνεκές.

Τα αποτελέσματα που έλαβαν με το εκχύλισμα της κόκκινης καμέλιας ήταν εκπληκτικά στο πρώτο στάδιο. Το εκχύλισμα ενισχύει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και συνεπώς επιτρέπει στην όψη της να παραμένει υγιής για περισσότερο χρονικό διάστημα. Επειδή είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, προστατεύει επίσης την επιδερμίδα από τις συνέπειες του στρες και βελτιώνει την ποιότητά της έτσι ώστε να δείχνει λαμπερά νεανική. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία του N°1 de CHANEL, μιας νέας γενιάς φροντίδας κατά της γήρανσης που διατηρεί τη ζωτικότητα της επιδερμίδας.

 

 

Η σειρά αποτελείται από προϊόντα που χαρίζουν μοναδική όψη στην επιδερμίδα και στη συνέχεια θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες. 

Red Camelia Revitalizing Serum:  Προστατεύει και διορθώνει την εμφάνιση των πέντε σημαδιών γήρανσης Το πρώτο βήμα για τη φροντίδα της επιδερμίδας στην τελετουργία με το N°1 de CHANEL βρίσκεται στο εκχύλισμα της κόκκινης καμέλιας που προστατεύει την όψη της ζωτικότητας. Με μια σύνθεση στην οποία το 95% των συστατικών έχουν φυσική προέλευση, ενώ 76% από αυτά προέρχονται από την καμέλια, η διάφανη υφή γέλης με το αναζωογονητικό αποτέλεσμα απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα. Μετά από συνεχή χρήση, μειώνονται ορατά οι ρυτίδων και οι πόροι, βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκτά σφριγηλότητα και λάμψη.

 

Red Camelia Revitalizing Cream: Μαλακώνει και στρογγυλεύει, παρέχοντας σφριγηλότητα και λάμψη Με βάση το εκχύλισμα και το λάδι της κόκκινης καμέλιας, η αρωματική αυτή κρέμα αποτελείται κατά 95% από συστατικά φυσικής προέλευσης, το 70% των οποίων προέρχονται από την καμέλια. Κατά την εφαρμογή, λειαίνει εμφανώς την εμφάνιση των γραμμών, προσδίδοντας σφριγηλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Red Camelia Revitalizing Eye Cream:  Περιορίζει τη δημιουργία μαύρων κύκλων και πρηξίματος, ενώ λειαίνει την εμφάνιση της περιοχής των ματιών Χάρη στη σύνθεσή της, που είναι εμπλουτισμένη με σκουαλένη φυτικής προέλευσης και υαλορουνικό οξύ, αυτή η μαργαριταρένια λευκή κρέμα ενυδατώνει, ανανεώνει και φωτίζει τα μάτια αμέσως. Η φρέσκια υφή της, με ποσοστό 91% συστατικών φυσικής προέλευσης, συνδυάζει το εκχύλισμα της κόκκινης καμέλιας, που έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, με μια ‘ελαφριά σύνθεση’ κατά των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. 

Red Camelia PowderToFoam Cleanser:  Καθαρίζει και φωτίζει Αυτή η εντελώς νέα πολύ λεπτής υφής πούδρα φέρνει την επανάσταση στη διαδικασία καθαρισμού της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με λάδι κόκκινης καμέλιας, μετασχηματίζεται κατά την επαφή με το νερό και μετατρέπεται σε έναν απαλό αφρό που αφαιρεί τους ρύπους και τα υπολείμματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Απλώστε την σε όλο το πρόσωπο και εκτελέστε κυκλικές κινήσεις μάλαξης κάτω από το σαγόνι, ανεβαίνοντας προς τα μάγουλα και έπειτα στο μέτωπο. Τέλος, ξεβγάλετε καλά με καθαρό νερό.

Red Camelia Revitalizing Lotion: Ενεργοποιεί, ραφινάρει και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο ‘αφράτη’ Αυτή η νέα, διάφανη λοσιόν, με υψηλή συγκέντρωση νερού καμέλιας, περιέχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, το 48% των οποίων προέρχονται από την καμέλια. Όταν εφαρμόζεται πριν από τον ορό και την κρέμα, συσφίγγει τους πόρους, ανακουφίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα.

Red Camelia Revitalizing SerumInMist:  Αντιμετωπίζει τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, ανανεώνει και αυξάνει τη λάμψη Χάρη στη διφασική φόρμουλά του, αυτό το mist προσφέρει ένα εκχύλισμα της κόκκινης καμέλιας που έχει την ίδια συγκέντρωση όπως αυτή του ορού Revitalizing Serum. Όταν ψεκάζεται σε ολόκληρο το πρόσωπο στη διάρκεια της ημέρας, προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση. Εμπλουτισμένο με προστατευτικό λάδι κόκκινης καμέλιας και με αναζωογονητικό νερό καμέλιας, βελτιώνει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας και ανανεώνει το μακιγιάζ. Η επιδερμίδα ανακουφίζεται, ανανεώνεται και γίνεται πιο φωτεινή.

 

Red Camelia Revitalizing FoundationΦωτίζει, ενυδατώνει και προστατεύει Οι επικαλυμμένες χρωστικές με εφαρμογή μεγάλης διάρκειας, σε συνδυασμό με ένα αποτέλεσμα δεύτερης επιδερμίδας με τη μορφή μεμβράνης, επιτρέπουν σε αυτή τη βάση να εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας και να διορθώσει την εμφάνιση των ατελειών. Εμπλουτισμένη με λάδι κόκκινης καμέλιας και παράγοντες ενυδάτωσης, η αναζωογονητική της φόρμουλα, που αποτελείται από 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, βοηθά επίσης την επιδερμίδα να αντιμετωπίζει εξωτερικούς εισβολείς και να διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση.

Red Camelia Revitalizing Lip and Cheek Balm:  Βελτιώνει το χρώμα, θρέφει και δημιουργεί αίσθηση γεμίσματος στα χείλη και στα μάγουλα Εμπλουτισμένο με λάδι κόκκινης καμέλιας και κερί φυτικής προέλευσης, αυτό το κρεμώδες, χρωματιστό balm πολλαπλών χρήσεων μπορεί να εφαρμοστεί με τις άκρες των δαχτύλων στα χείλη και στα ζυγωματικά έτσι ώστε να τονιστεί η φυσική τους απόχρωση.

N°1  de Chanel – L’Eau Rouge – Revitalizing Fragrance Mist:  Ένα αρωματικό σπρέυ που αρωματίζει, ανανεώνει και τονώνει Όπως ακριβώς και η ίδια η κόκκινη καμέλια, η αρωματική αυτή σύνθεση προσφέρει απαλότητα και ενέργεια. Ο Olivier Polge χρησιμοποίησε μια βάση φροντίδας εμπλουτισμένη με αναζωογωνητικό νερό καμέλιας και ως μέση νότα αναζωογωνητικό αρωματικό εκχύλισμα κόκκινης καμέλιας. Η μοναδικότητα της κόκκινης καμέλιας τον ενέπνευσε να δημιουργήσει, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αρωμάτων της CHANEL, ένα αυθεντικό μπουκέτο λουλουδιών. Καθώς αυτό το λουλούδι είναι άοσμο, ήταν μια ονειρική δημιουργική προσέγγιση που τον οδήγησε να φανταστεί αυτό το φρέσκο άρωμα, το οποίο παιχνιδίζει με τις αντιθέσεις. Επέλεξε έντονες νότες λουλουδιών με επίκεντρο το στρογγυλό αισθησιακό άνθος της καμέλιας. Ιδανικό για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε την ιεροτελεστία της σειράς N°1 de CHANEL, το προιόν L’Eau Rouge χρησιμοποιείται ως άρωμα και μπορεί να ψεκαστεί άφθονα στα σημεία του καρπού ή σε όλο το σώμα. Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας άρωμα.

 

Μια νέα γενιά περιποίησης της επιδερμίδας είναι εδώ!

 

Read More

And More