Scarlet Johansson: Η beauty σειρά της αποτελείται από τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης

Πριν από λίγες ημέρες η Scarlet Johansson αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης ακολουθώντας το παράδειγμα των Jennifer Lopez, Rosie Huntington-Whiteley και Victoria Beckham. Ονομάζεται The Outset και έχει ήδη λογαριασμό στο Instagram. Και τώρα έρχεται να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες στους θαυμαστές της συστήνοντας το brand και τα προϊόντα. 

Η σειρά αποτελείται από προϊόν καθαρισμού, Serum και κρέμες ημέρας, νύχτας και ματιών. Τις πέντε δηλαδή απαραίτητες φόρμουλες για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Outset (@theoutset)

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλα τα φύλα και ηλικίες, με φυσικά συστατικά και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Ακολουθεί τη minimal φιλοσοφία περιποίησης και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα. Η Johansson ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο παρελθόν με την ακμή και τη λιπαρότητα. Με τη σωστή περιποίηση και τις κατάλληλες φόρμουλες κατάφερε να αποκτήσει ένα λαμπερό και καθαρό δέρμα. Αυτός είναι ο λόγος δημιουργία της σειράς της. 

Read More

And More