Self Tan: Tips για να αποκτήσεις sun-kissed εμφάνιση – 5 προϊόντα για να το πετύχεις

Η θερμοκρασία ανεβαίνει αργά και σταθερά και μπορείς να έκανες ήδη την πρώτη βουτιά αλλά δεν έχεις  την σέξι μαυρισμένη όψη του καλοκαιριού. Κι επειδή φοράς ήδη τις αγαπημένες σου mini φούστες και έχεις αφήσει στην άκρη το καλσόν υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις το γοητευτικό sun-kissed εφέ αρκεί να αποκτήσεις το προϊόν που θα σε βοηθήσει.

Πρόκειται για το self tan που σου χαρίζει λαμπερό και με διακριτικό μαύρισμα δέρμα αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή. 

Το μόνο που έχεις να κάνει είναι να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει και να ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές των ειδικών ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και με διάρκεια. 

Tips 

Απολέπιση: Για να απορροφηθεί και να εφαρμοστεί σωστά το self tan πρέπει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείς scrub κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις πριν από το χρήση. 

Ενυδάτωση: Το δέρμα σου πρέπει να είναι σωστά και πλούσια ενυδατωμένο. Αμέσως μετά την απολέπιση απλώνεις μια πλούσια κρέμα και περιμένεις μέχρι να στεγνώσει εντελώς. 

Προσοχή στην εφαρμογή: Προσπάθησε να το απλώσεις καλά και σε όλα τα σημεία του σώματος με στεγνά και καθαρά χέρια. 

Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water Sublime Glow: Ελαφριά λοσιόν αυτο-μαυρίσματος που απλώνεται εύκολα και και προσφέρει έντονη αίσθηση αναζωογόνησης, ενυδάτωση και θρέψη. Χάρη στο  DHA φυσικής προέλευσης που περιέχει στη σύνθεση του αναδεικνύει τον τόνο του δέρματος με φυσική, ομοιόμορφη λάμψη που αποκτά ένταση μέρα με τη μέρα και μετά από κάθε εφαρμογή. 

Korres Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος Προσώπου και Σώματος: Ενυδατικό serum αυτομαυρίσματος με 100% Φυσικής Προέλευσης DHA, μία υψηλής καθαρότητας πούδρα με προέλευση το σιτάρι και το ζαχαροκάλαμο. Ενισχυμένο με 4  super θρεπτικά φυτικά έλαια από καρότο, καρύδα, chia και αβοκάντο χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και θρέψη ενισχύοντας την ελαστικότητα. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του αναζωογονεί σχηματίζοντας ένα ενυδατικό φιλμ στις ανώτερες στοιβάδες του, μειώνοντας την απώλεια νερού. 

Lancaster Sun 365 Instant Self Tanning Jelly: Προϊόν σε μορφή τζελ σώματος που χαρίζει άμεση λάμψη  και άψογο χρυσαφένιο μαύρισμα μέσα σε λίγη μόνο ώρα. Το διακριτικό, φυσικό χρώμα παραμένει στη θέση του για ημέρες ενώ χάρη στη σύνθεση του η εφαρμογή είναι εύχρηστη και ομοιόμορφη.

Sephora Collection Self-Tanning Body Mousse: Σε μορφή αφρού χαρίζει στο δέρμα ένα ακαταμάχητο φυσικό χρυσό μαύρισμα. Εμπλουτισμένο με Aloe Vera και DHA από φυσική προέλευση εφαρμόζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα, αποκαλύπτοντας ένα βαθμιαίο και ομοιόμορφο μαύρισμα.  Κρατά το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο αφήνοντας ένα απαλό άρωμα.

St Tropez Luxe Self-Tan Body Serum: Ορός που χαρίζει sun-kissed εφέ στο δέρμα και παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Εμπλουτισμένο με Νιασιναμίδη, Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Β5 προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και μείωση της ερυθρότητας ενώ συμβάλλει στη σύσφιξη. Χάρη στην ρευστή υφή του απλώνεται εύκολα και απορροφάται μέσα σε λίγα λεπτά.  

 

Read More

And More