Self tan: Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις sun-kissed όψη στο δέρμα

Αργά και σταθερά η θερμοκρασία ανεβαίνει. Πουλόβερ, πανωφόρια και μπότες κρύβονται και τη θέση τους παίρνουν τα ανάλαφρα πουκάμισα, τα floral φορέματα και επιτέλους τα ψηλοτάκουνα σανδάλια που πολύ σου έλειψαν. Τι γίνεται όμως με το δέρμα στο σώμα σου που είναι λευκό και χωρίς λάμψη;

Είναι νωρίς ακόμη για την παραλία αλλά υπάρχει τρόπος και μάλιστα πανεύκολος και γρήγορος. Αρκεί να υπάρχει στο μπάνιο σου το κατάλληλο προϊόν aka το self tan που χαρίζει sun-kissed εφέ που θα αναδείξει το δέρμα σου με τον καλύτερο και πιο γοητευτικό τρόπο.  

Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος έκαναν την εμφάνιση τους χρόνια πριν όταν έγιναν γνωστές οι συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Τα beauty brands φρόντισαν να δημιουργήσουν φόρμουλες που άφηναν σε πρόσωπο και σώμα το χρώμα που δημιουργείται μετά την ηλιοθεραπεία και παράλληλα μια απαλή λάμψη. 

Κι αν τα πρώτα προϊόντα που λανσαρίστηκαν άφησαν λεκέδες και ήταν δύσκολα στην εφαρμογή τώρα πια το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό. 

Πριν σου αποκαλύψω τα αγαπημένα μου θέλω να σου υπενθυμίσω τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για άψογο εφέ. 

Απολέπιση: Για να απορροφηθεί και να εφαρμοστεί σωστά το self tan πρέπει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείς scrub κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις πριν από το χρήση. 

Ενυδάτωση: Το δέρμα σου πρέπει να είναι σωστά και πλούσια ενυδατωμένο. Αμέσως μετά την απολέπιση απλώνεις μια πλούσια κρέμα και περιμένεις μέχρι να στεγνώσει εντελώς. 

Προσοχή στην εφαρμογή: Προσπάθησε να το απλώσεις καλά και σε όλα τα σημεία του σώματος με στεγνά και καθαρά χέρια. 

KORRES Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος Πρόσωπο κα Σώμα: Ένας 100% φυσικό serum αυτομαυρίσματος που χαρίζει άμεσα λαμπερή και φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα. Παράλληλα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα. 

Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water Sublime Glow: Ελαφριά λοσιόν αυτο-μαυρίσματος που απλώνεται εύκολα και και προσφέρει έντονη αίσθηση αναζωογόνησης, ενυδάτωση και θρέψη. Χάρη στο  DHA φυσικής προέλευσης που περιέχει στη σύνθεση του αναδεικνύει τον τόνο του δέρματος με φυσική, ομοιόμορφη λάμψη που αποκτά ένταση μέρα με τη μέρα και μετά από κάθε εφαρμογή. 

 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Mist: Σπρέι αυτομαυρίσματος με έλαιο από βερίκοκο που χαρίζει θρέψη και πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. Αφήνει μια υπέροχη, χρυσαφένιο όψη στο δέρμα που διαφρκεί έως και μια εβδομάδα, 

Lancome Self Tan Flash Bronzer: Αφήνει στο δέρμα μια άψογη μαυρισμένη όψη. Το απλώνεις σε όλο το σώμα ή μόνο στα πόδια. 

Lancaster SUN 365 Instant Self Tan: Χαρίζει μέσα σε λίγες ώρες ένα φυσικό χρυσαφένιο μαύρισμα. Εφαρμόζεται ομοιόμορφα και χάρη στην ενυδατική του σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα απαλή και με ένα έντονο αίσθημα άνεσης. 

Read More

And More