Serum ενυδάτωσης: Το προϊόν που θα χρειαστείς σίγουρα μετά τις διακοπές

Στις διακοπές χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι και ακολουθείς μια απλή ρουτίνα περιποίησης. Δεν ξεχνάς να απλώνεις την αντηλιακή σου κρέμα αλλά πιθανότατα μάσκα ενυδάτωσης, απολέπιση και πιθανότατα το serum έχουν μείνει για λίγο στην άκρη. Δεν είναι σωστό μεν αλλά κατανοητό μιας και βρίσκεσαι σε pause από την καθημερινότητα. 

Και τώρα που ετοιμάζεσαι να επιστρέψεις ή είσαι ήδη στο γραφείο και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η επιδερμίδα σου έχει απόλυτη ανάγκη από πλούσια ενυδάτωση. Ακόμη κι αν δεν έχεις δει έντονα σημάδια αφυδάτωσης, ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνας κάνουν το δέρμα άτονο και θαμπό. Και τα δύο είναι σημάδια ξηρότητας. 

Ένας ορός ενυδάτωσης είναι το προϊόν που πρέπει να πάρει θέση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου προϊόντα. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Chanel Hydra Beauty Micro Serum: Ορός με μικροφυσαλίδες καμέλιας στη σύνθεση του, μιας αποκλειστικής και κατοχυρωμένης τεχνολογίας, που βασίζεται στη μικρορευστότητα και επιτρέπει τη δημιουργία φυσαλίδων με ενεργό συστατικό το οποίο διατηρεί την καθαρότητά του μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής. Απολύτως συμβατές με την επιδερμίδα, απορροφούνται εύκολα και αποδεσμεύουν το πολύτιμο εκχύλισμα καμέλιας χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση και αισθητά αυξημένη πυκνότητα  στο δέρμα. 

 

Dior Hydra Life Deep Hydration-Sorbet Water Essence: Συμπυκνωμένο με μολόχα και φύλλα Haberlea, το αιθέριο αυτό έλαιο προσφέρει 3 δράσεις σε 1 μόνο βήμα: Την υψηλή συγκέντρωση ενυδατικών παραγόντων ενός ορού, την ενίσχυση λάμψης ενός απαλού απολεπιστικού και το τονωτικό αποτέλεσμα μιας λοσιόν. Η ημιδιαφανής μπλε, υγρή υφή του πλημμυρίζει με φρεσκάδα το δέρμα αναζωογονώντας το ακαριαία. Βαθιά ενυδατωμένο, το δέρμα είναι λείο και καθαρό. 

bioten Face Serum Hydro X-Cell: Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης πρόκειται για μια “βόμβα” ενυδάτωσης στο δέρμα. Πρόκειται για μία ανάλαφρη, ενυδατική φόρμουλα που περιέχει 5% από ένα ισχυρό, πολλαπλής δράσης ενυδατικό σύμπλοκο με 100% φυσικό Cellular Water από Σπιρουλίνα, Υαλουρονικό Οξύ και φυτικά Ceramides που αυξάνουν τα ποσοστά υγρασίας. Παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα και ενισχύει τoν επιδερμικό φραγμό ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα για ώρες. 

Byoma Hydrating Serum: Ορός εμπλουτισμένος με ενυδατικά συστατικά για ελαστική, λαμπερή επιδερμίδα και ενίσχυση της καθημερινής λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού. Η δράση του οφείλεται στο σύμπλεγμα Tri-Ceramide Complex που περιέχει κηραμίδια, χοληστερόλη και λιπαρά οξέα και τον πανίσχυρο συνδυασμό σκουαλένιου και γλυκερίνης που προσφέρουν ένα κύμα άμεσης ενυδάτωσης με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Η διεπιδερμική απώλεια νερού (TEWL), η ερυθρότητα, η ξηρότητα και η τάση για ξεφλούδισμα ελαχιστοποιούνται και η επιδερμίδα δείχνει από τις πρώτες κιόλας ημέρες πιο λεία, απαλή και θρεμμένη.

Nivea Hyaluron Cellular Filler Hyaluron Serum-Essence: Με μικρομόρια υαλουρονικού οξέος και 20% γλυκερίνη για να βοηθήσει στην απαλότητα και τη θρέψη ακόμη και των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, βοηθά στην λείανση των λεπτών γραμμών και στην αύξηση της ελαστικότητας. Εξασφαλίζει μια φρέσκια εμφάνιση.

Κεντρική photo: iStock

 

Read More

And More