Skin Scents: Είναι η νέα τάση στα αρώματα που αναδεικνύει μοναδικά τη φυσική εσάνς του δέρματος

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών όσο αφορά στο άρωμα: Εκείνες που παραμένουν πιστές σε μία κλασική εσάνς που θεωρείται πλέον η οσφρητική υπογραφή τους στο χώρο και η κατηγορία που δοκιμάζει τα νέα αρώματα που λανσάρουν οι διάσημοι οίκοι και θέλουν ανάλογα με τη σεζόν, τη διάθεση και την περίσταση να επιλέγουν τη σύνθεση που τις εκφράζει. 

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις είμαι σίγουρη ότι η τελευταία μεγάλη τάση στην αρωματοποιία θα σε ενθουσιάσει μιας και θέλει η εσάνς να γίνεται ένα με το δέρμα. Πρόκειται για το no makeup make up των αρωμάτων που αναδεικνύουν τη φυσική αίσθηση δροσιάς χωρίς την ένταση που δημιουργούν τα λουλούδια ή τα εσπεριδοειδή.  

Σύμφωνα με τους experts κάθε άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη, φυσική εσάνς στο δέρμα του. Εκείνη που μένει στα t-shirts, τα εσώρουχα και τα σεντόνια που για να της αισθανθεί κάποιος πρέπει να πλησιάσει πολύ κοντά. Ξεχωριστό και μοναδικό, αυτό το άρωμα στάθηκε πηγή έμπνευσης για τους αρωματοποιούς οι οποίοι προσπάθησαν να το μιμηθούν. Να δημιουργήσουν διακριτικές συνθέσεις που γίνονται ένα με τη φυσική μυρωδιά του ανθρώπινου δέρματος. Σκοπός είναι αμέσως μόλις τα φορέσεις να τονίσουν τη δική σου ξεχωριστή αίσθηση με τον πιο γοητευτικό τρόπο. 

Δεν κρύβουν την ένταση κάποιας αρωματικής νότας. Πρόκειται για μια φυσική επέκταση της οικείας, δικής σου μυρωδιάς. Και λίγο πριν επιλέξεις το skin scent που σε χαρακτηρίζει δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου.  

Rosie by Rosie Jane: Εμπνευσμένο από το διαλογισμό και το  γυμνό δέρμα είναι ένα “καθαρό” άρωμα που θα λατρέψεις. 

byredo Blanche Eau de Parfum: Μια εσάνς με διάφανο χαρακτήρα εμπνευσμένο από την κλασική ομορφιά με καθαρή και απλή δομή χωρίς ακρότητες. Λευκό τριαντάφυλλο, musk και νερολί αποτελούν την απαλή του σύνθεση. 

Juliette has a Gun Not a Perfume Superdose: Ένα φρέσκο και κομψό άρωμα που εκπροσωπεί επάξια την “not a perfume” κατηγορία. 

Narciso Rodriguez for Her Pure Mask: H απλότητα στη σύνθεση του επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ελαφρύτερες και πιο σκούρες αποχρώσεις του κοκτέιλ μόσχου, λουλουδένιες νότες και συμφωνία κασμίρ

Bulgari Allegra Magnifying Musk:  Εμπνευσμένο από την μοναδική αίσθηση που χαρίζει ένα τρυφερό χάδι. Το μυστικό κρύβεται στη λιτή συμφωνία musk που κρύβεται στην κομψή, λευκή συσκευασία.

Zadig & Voltaire This is Her! Undressed: “Ένα οικείο, αισθησιακό άρωμα γυμνού δέρματος. Οι νότες βάσης απελευθερώνουν την γυναίκα, την κάνουν δυνατή και πρόθυμη να παραβιάσει τους κανόνες λέει η δημιουργός του Sidonie Lancesseur. 

Read More

And More