Αφρός καθαρισμού: Το προϊόν που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος-5 για να επιλέξεις

Καθαρισμός της επιδερμίδας: Το πρώτο, τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Αν το ακολουθήσεις πιστά χρησιμοποιώντας το σωστό προϊόν τότε όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια που σημαίνει ότι τα προϊόντα περιποίησης στη συνέχεια, δρουν στο μέγιστο κι εσύ θα δημιουργήσεις τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ. 

Κι αν είσαι έτοιμη να βάλεις στο καλάθι των αγορών σου το νέο προϊόν σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα σε μορφή αφρού. Αρκετά χρόνια πριν οι περισσότερες γυναίκες ήταν επιφυλακτικές όσον αφορά στους αφρούς καθαρισμούς μιας και είχαν συνδέσει τις συγκεκριμένες φόρμουλες με το “στεγνό” δέρμα και την ξηρή αίσθηση. 

Τώρα πια χάρη στις νέες συνθέσεις και τις νέες τεχνολογίες οι αφροί είναι ανάλαφροι και super αποτελεσματικοί που χαρίζουν εκτός από καθαρισμό, ενυδάτωση, λάμψη αλλά και μείωση των σημαδιών που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και η περιβαλλοντική ρύπανση. Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι κατάλληλο για τον δικό σου τύπο δέρματος, δες στη συνέχεια τα 5 αγαπημένα μου ένα από τα οποία σου ταιριάζει.  

Chanel Le Blanc Intense Brightening Foam Cleanser: Αφρός καθαρισμού που αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο χωρίς ίχνος ρύπων, λιπαρότητας, νεκρών κυττάρων ή μακιγιάζ. Χαρίζει μοναδική λάμψη και δρα ενάντια στις κηλίδες ή τον κίτρινο τόνο. 

Dior La Mousse Off/on: Εμπλουτισμένο με νούφαρο από τους κήπους του Dior για εξυγίανση. Αυτό το αφρώδες προϊόν καθαρισμού προσώπου, αφαιρεί το μακιγιάζ και εξαλείφει τους ρύπους, διατηρώντας την ενυδάτωση του δέρματος. Καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς αφήνοντας το δέρμα καθαρό και με τέλεια αίσθηση άνεσης. 

Erre Due Smooth Cleansing Foam:  Πλούσιος και απαλός αφρός με ph συμβατό με την επιδερμίδα κατάλληλος για καθημερινή χρήση.
Η ειδική του σύνθεση με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες προφυλάσσει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Η προβιταμίνη Β5 και το εκχύλισμα αλόης ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αποτρέπουν τους ερεθισμούς. Ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

 Apivita Cleansing Foam: Κρεμώδης αφρός καθαρισμού με ελιά, λεβάντα και πρόπολη στη σύνθεση του. Κατάλληλος για πρόσωπο και μάτια απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους, καταπραΰνει αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και άνετη, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, αναζωογονεί και προσφέρει extra anti-pollution δράση χάρη στο έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο. 

Cerave Foaming Cleanser: Δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με δερματολόγους, για να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, να απομακρύνοντας λιπαρότητα και ελαφρύ μακιγιάζ χωρίς να δημιουργεί αίσθημα τραβήγματος ή ξηρότητας. Είναι εμπλουτισμένο με τρία απαραίτητα ceramides, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη και κατάλληλο για κανονικά προς λιπαρά δέρματα. 

 

 

 

 

Read More

And More