Αντηλιακό νερό: Το προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει χαρίζοντας την πιο ανάλαφρη αίσθηση δροσιάς

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη επιλέξει το αντηλιακό σώματος. Και ακόμη πιο πιθανό είναι να παραμένεις πιστή τα τελευταία χρόνια σε κάποιο συγκεκριμένο. Εγώ όμως είμαι πάντα εδώ για να σου αποκαλύπτω κάθε καινούρια φόρμουλα που δημιουργούν τα αγαπημένα beauty brands αλλά και τις τεχνολογίες που υπόσχονται κάτι περισσότερο από προστασία. 

Αν πάλι, ανήκεις στην κατηγορία των αναποφάσιστων και των δύσκολων καταναλωτών σου έχω την τέλεια πρόταση. Ούτε κρέμα ούτε λάδι. Νερό. Ναι, αντηλιακό νερό, ανάλαφρο, δροσερό και πανεύκολο στην εφαρμογή. Σαν να κάνεις ντους κάθε φορά που το απλώνεις, εκεί, στην παραλία και κάτω από τον καυτό ήλιο. 

Στη συνέχεια θα δεις 5 προϊόντα και το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις εκείνο που θα βρίσκεται στην τσάντα θαλάσσης μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού. 

Vichy Ideal Soleil SPF 30 Solar Protective Water: Προστασία σε κυτταρικό επίπεδο χαρίζοντας την τέλεια ανάλαφρη και δροσερή υδάτινη αίσθηση. Με πρωτοποριακή διφασική σύνθεση προσφέρει προηγμένη και υψηλή προστασία σε 4 επίπεδα (UVB, UVA, μακρές UVA, αντιοξειδωτική). Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με β-Καροτένιο που χαρίζει λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί έως και 1 μήνα ενώ έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες θαλάσσιας ζωής για να διασφαλιστεί ότι δεν βλάπτει τη βιοποικιλότητα των υδάτινων οικοσυστημάτων. Περιέχει επίσης βιταμίνη E, γνωστή για την αντιοξειδωτική δράση και την προστασία της επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες.

Garnier Albre Solaire UV Water SPF 30: Διάφανο αντηλιακό spray με διφασική φόρμουλα, που δεν κολλάει. Προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA – UVB. Εμπλουτισμένο με aloe vera χαρίζει απαλότητα χαρίζοντας ταυτόχρονα αίσθηση δροσιάς. 

Korres Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 30:  Διφασικό αντηλιακό με υφή νερού, κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.
Πρόκειται για μια σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα βιολογικού αγγουριού και πανθενόλη που δροσίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί το νερό της θάλασσας, η υψηλή θερμοκρασία και η έκθεση στον ήλιο. 

Caudalie Vinosun Protect Very High Protection Sun Water SPF 50+: Με αντιοξειδωτική δράση είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες μιας και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. 

Laouta Sun Mist SPF 30: Αντηλιακό νερό υψηλής προστασίας με φραγκόσυκο και ιπποφαές. Η πλούσια σύνθεσή του από φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά έλαια χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα. Το φραγκόσυκο λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητάς σε βιταμίνη C,  καροτενοειδών και κάλιο, προστατεύει το δέρμα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες προσφέροντας λαμπερή και υγιή όψη. Το έλαιο Ιπποφαούς περιέχει καροτενοειδή και βιταμίνες C, A και E με αντιοξειδωτικές και  αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η αλόη και η πανθενόλη, με τη σειρά τους δημιουργούν ένα μείγμα αντιφλογιστικής και αναπλαστικής δράσης.

Read More

And More