Αυτές είναι οι wellness και beauty συνήθειες που κάνουν κάθε πρωί οι αγαπημένες μας διάσημες

Τα τελευταία χρόνια η ομορφιά δεν έχει να κάνει μόνο με το μακιγιάζ ή με την επιλογή της σωστής κρέμας για το πρόσωπο. Η προσέγγισή μας, πλέον, στην ομορφιά  είναι ολιστική και η ομορφιά συναντά και το wellness. 

Οι διάσημες πρώτης γραμμής που χρόνια είχαν αυτό το lifestyle (βλ. Miranda Kerr ή Gwyneth Paltrow) τώρα δικαιώνονται και σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τις wellness συνήθειές τους που τις βοηθούν να έχουν ένα ομορφότερο ξεκίνημα στη μέρα τους. Κράτησε σημειώσεις!

Miranda Kerr

@mirandakerr

H Miranda Kerr ξεκινάει τη μέρα της πολύ πρωί, για την ακρίβεια στις 5.30 μαζί με τον σύζυγό της. Όπως είχε πει στο net- a- porter “Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ξυπνούσα είναι να τσεκάρω τα mail μου κάτι που δημιουργούσε ένα χαοτικό ξεκίνημα για τη μέρα μου”. Έτσι, λοιπόν, πλέον η ίδια κάνει πρώτα διαλογισμό και αμέσως μετά dry brushing, δηλαδή τρίβει το σώμα της από τα πέλματα προς τα πάνω με απαλές κινήσεις, και μπαίνει για ντους. Το dry brushing σε συνδυασμό με το ντους είναι η πραγματική ώρα που μπορεί να αφιερώσει στον εαυτό της καθώς με τα τρία της παιδιά κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια της μέρας είναι πολύ δύσκολο. 

Gwyneth Paltrow 

@gwynethplatrow 

Η Reese Witherspoon είναι δημιουργός ενός wellness brand, του Goop, κι έχει το wellness στοιχείο στο αίμα της. Η ίδια ξεκινά τη μέρα της με ένα smoothie και έναν καφέ προκειμένου να κρατήσει, όπως λέει, τις θερμίδες για την υπόλοιπη μέρα ενώ το δείπνο της περιλαμβάνει τηγανιτές πατάτες, κρασί και ίσως μια μπαγκέτα με τυρί. Επίσης, έχει μειώσει τις ώρες που κάνει γυμναστική από δύο σε μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά. 

Helena Christensen 

@helenachristensen 

Λένε πως αν θέλεις να εξελίσσεσαι και να πετυχαίνεις τους στόχους σου θα πρέπει κάθε πρωί θα πρέπει να τακτοποιείς το κρεβάτι του: “Πάντα παίρνω το χρόνο μου για να τακτοποιήσω το κρεβάτι μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να τακτοποιώ το κρεβάτι μου κάθε πρωί, οπότε ακόμη και τις πιο κρύες μέρες τινάζω τα σεντόνια και τα μαξιλάρια μου και ανοίγω τα παράθυρα για να αεριστεί το δωμάτιο{, είχε πει στο net- a- porter και συνέχισε λέγοντας πως εξίσου σημαντικό για εκείνη είναι να αφιερώνει χρόνο και στην επιδερμίδα της: “Πλένω το πρόσωπό μου με το Ole Henriksen Face The Truth Gel Cleanse και έπειτα χρησιμοποιώ το  Christine Chin Hydrating Toner. Βάζω το Joanna Vargas Rescue Serum, ένα λάδι προσώπου και ενυδατική. Ολοκληρώνω το skincare μου απλώνοντας λάδι καρύδας σε όλο μου το σώμα”, λέει. 

Rosie Huntington Whiteley

@rosiehw

Το κοινό σημείο αναφοράς στην πρωινή ρουτίνα όλων των wellness addict κοριτσιών είναι να ξυπνάνε πολύ πρωί αλλά η Rosie Huntington Whiteley δεν είναι μια από αυτές (αν ούτε εσύ είσαι πρωινός τύπος μπορείς τώρα να ξεφυσήξεις από ανακούφιση! “Συνήθως, ξυπνάω γύρω στις 7.30 αλλά βάζω το ξυπνητήρι μου από τις 6.30-7. Ο γιος μου ξυπνάει στις 8, οπότε εγώ σηκώνομαι στις 7 προκειμένου να έχω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Μου παίρνει πολύ ώρα να σηκωθώ από το κρεβάτι και δεν μου αρέσει να μιλάω σε κανέναν το πρωί. Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος!”, είχε πει στο Savoir Flair ενώ το wellness και beauty μυστικό που εφαρμόζει κάθε πρωί είναι να πίνει πολύ νερό! “Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό προτού κάνω οτιδήποτε άλλο γιατί το νερό ξεπλένει τα πάντα. Κατά την διάρκεια της νύχτας το σώμα μας μαζεύει τοξίνες οπότε πίνω πολύ νερό γι’αυτό το λόγο!”. 

Jessica Alba

@jessicalba

H δημιουργός του Honest Beauty Company αγαπά το skincare και ξεκινά τη μέρα της με μια μάσκα! “Κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα κάνω την Prime and Perfect Mask από Honest Beauty, προτού καλά- καλά ανοίξω τα μάτια μου. Ξυπνάει το πρόσωπό μου και με “αναγκάζει” να φροντίσω τον εαυτό μου ότι και να γίνει. Θα πλύνω τα δόντια μου, θα πιω καφέ και όταν τη βγάλω ξέρω πως θα πρέπει να κάνω όλα τα υπόλοιπα βήματα skincare και να προετοιμαστώ για τη μέρα. Το λατρεύω!”. 

 

 

Read More

And More