Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τον τύπο της επιδερμίδας σου; Κάνε το quiz και μάθε την αλήθεια!

Με μια πρώτη ανάγνωση ίσως θεωρήσεις αυτό το θέμα βαρετό! “Έλα τώρα! Το να με ρωτάς τι τύπο επιδερμίδας έχω είναι σαν να με ρωτάς αν έχω σγουρά, ίσια ή σπαστά μαλλιά. Εννοείται πώς ξέρω.”

Κι εγώ ήξερα όταν κατευθύνθηκα στο stand γνωστής εταιρίας καλλυντικών για να αγοράσω τα αγαπημένα μου προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης. “Όχι! Όχι! Δεν χρειάζεται να μου κάνετε διάγνωση! Ξέρω τον τύπο μου”, είπα στην αισθητικό του stand επιστρατεύοντας όλο μου τον… σνομπισμό. Λάθος! Δύο εβδομάδες μετά έβγαλα σπυράκια. Και όχι, δεν έφταιγαν τα προϊόντα αλλά το γεγονός ότι ο τύπος της επιδερμίδας μου άλλαξε. Έγινε πιο λιπαρή την στιγμή που εγώ επέμενα ότι έχω κανονική με μερικά σπυράκια απλώς.

Ηθικό δίδαγμα no1: όταν σου δίνεται η ευκαιρία μιας διάγνωσης του τύπου της επιδερμίδας σου από επαγγελματία, αρπαξέ την!
Ηθικό δίδαγμα no2: μην αγοράζεις προϊόντα χωρίς να έχεις ζητήσει την συμβουλή του ειδικού ο οποίος θα σου βρει αυτό που ταιριάζει ακριβώς στον τύπο σου.
Ηθικό δίδαγμα no3: εν τω μεταξύ… κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε το quiz και δες ποιος είναι ο πραγματικός τύπος σου (για επιδερμίδα μιλά με! Για τα υπόλοιπα απλώς απευθύνσου στην στήλη των σχέσεων!).

Read More

And More