Έλαιο προσώπου: Ο σύμμαχός σου στην ενυδάτωση και πέντε προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Λίγο πριν έρθει ο χειμώνας ετοιμάζεσαι αργά και σταθερά ώστε να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου ενόψει της χαμηλής θερμοκρασίας και κατά συνέπεια της ξηρότητας που θα κάνει την εμφάνιση της. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εμπλουτίσεις το νεσεσέρ σου με προϊόντα που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση, θρέψη, προστασία αλλά και λάμψη. Κι αν υπάρχει ένα προϊόν που θα σε βοηθήσει και στους τρεις αυτούς στόχους αυτό είναι το σωστό έλαιο στο οποίο αξίζει να επενδύσεις μιας και μερικές μόνο σταγόνες αρκούν. 

Τρόπος χρήσης  

Μετά τον καθαρισμό και πριν τον ορό σειρά έχει το έλαιο προσώπου. Αυτή είναι η σωστή σειρά μιας και οι πόροι σου είναι ανοιχτοί με αποτέλεσμα να εισχωρεί το προϊόν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά.  

Η σωστή εφαρμογή

Ρίχνεις μικρή ποσότητα ελαίου στα χέρια σου και το εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Το εφαρμόζεις ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τα έξω και από τη βάση του λαιμού προς το πηγούνι πάντα με ανοδικές κινήσεις.   

Τι πρέπει να προσέξεις

  • Ακόμη κι αν νοιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη και θαμπή το έλαιο μόνο δεν θα σε βοηθήσει. Μην ξεγελαστείς από την super ενυδατική του υφή. Η κρέμα στη συνέχεια είναι απαραίτητη ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ενυδάτωσης.
  • Μην το παρακάνεις. Το έλαιο , έχει απίθανη υφή και άρωμα ενώ αφήνει μια φυσική λάμψη που αγαπάς πολύ, μικρή ποσότητα αρκεί ακόμη κι αν το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο και θαμπό.
  • Κι αν πιστεύεις πως είναι απαγορευτικό για τα λιπαρά δέρματα κάνεις λάθος. Απλά πρέπει να επιλέξεις τη σωστή για εσένα φόρμουλα. 

Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου και κάνε δώρο στον εαυτό σου εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σου. 

 

Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil: Με βασιλικό πολτό και μέλι, πρόκειται για μια σύνθεση βασισμένη στην τεχνολογία BlackBee Repair που βοηθά στην τόνωση των βασικών μηχανισμών της διαδικασίας επανόρθωσης του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και ενισχύοντας την ελαστικότητα.

Clarins Lotus Face Treatment Oil: Έλαιο με 100% αγνά φυτικά εκχυλίσματα κατάλληλο για λιπαρά και μικτά δέρματα. Ομαλοποιεί την έκκριση σμήγματος, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει μοναδική λείανση. Τα αρωματικά αιθέρια έλαια από λωτό, δενδρολίβανο, φουντούκι και γεράνι που περιέχει στη σύνθεση του είναι γνωστά για τις στυπτικές και εξισορροπητικές ιδιότητες τους ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν θρέψη, απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση. 

La Mer The Renewal Oil: Ένα διφασικό έλαιο με πολλαπλά οφέλη. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, λείανση, απαλότητα και μοναδική λάμψη. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου χαρίζοντας σφριγηλή όψη ενώ μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate: Περιέχει στη σύνθεση του φυσικά έλαια από Ginger, Sunflower και Tamanu που προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύουν τις άμυνες της επιδερμίδας απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά και χαρίζει λάμψη και φωτεινή όψη. 

Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil: Έλαιο που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ρυτίδες, ανομοιόμορφη υφή, καφέ κηλίδες, ξηρότητα και τη θαμπή όψη. Τα αιθέρια αρώματα μπλε και άγριου χαμομηλιού που περιέχει είναι πλούσια σε μπλε αζουλένιο το οποίο είναι γνωστό επίσης για τις καταπραϋντικές ιδιότητές του. Εξουδετερώνει την ερυθρότητα και τα άλλα σημάδια δερματικής ευαισθησίας, προσφέροντας απαλότητα και ομοιόμορφη απόχρωση στην επιδερμίδα.

 

Read More

And More