Έλαιο προσώπου: Το προϊόν που χαρίζει έξτρα λάμψη και βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα

Ξεκινά η εβδομάδα των Χριστουγέννων κι εσύ προετοιμάζεσαι για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Το βασικό σου ζητούμενο είναι μια λαμπερή επιδερμίδα κι αν πιστεύεις πως θα σου προτείνω το μακιγιάζ που θα σου χαρίσει εκθαμβωτική όψη, κάνεις λάθος. Έχω μία ακόμη καλύτερη πρόταση και θα σου εξηγήσω τα πάντα ευθύς αμέσως. 

Αρχικά, πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι η φυσική λάμψη οφείλεται στη σωστή περιποίηση με προϊόντα που προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία, ανανεώνουν τα κύτταρα και παράλληλα προσφέρουν απαλότητα και θρέψη. Ποια είναι αυτά; Τα έλαια λένε οι ειδικοί. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή και η ξηρότητα κάνει την εμφάνιση της, ένα προϊόν σε μορφή ελαίου θα σε σώσει. 

Τα οφέλη των ελαίων

Η φυσική τους σύνθεση περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπραϋνει από τυχόν ερεθισμούς και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ακόμη και στα πιο ξηρά δέρματα. Παράλληλα μπορείς να βρεις φόρμουλες με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση αρκεί να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Τα έλαια ταυτόχρονα λειτουργούν και ως μια τέλεια βάση για το μακιγιάζ αφού λειαίνουν το δέρμα και το συγκρατούν τη φυσική υγρασία για ώρες. 

Από τον καθαρισμό μέχρι την άμεση λάμψη και την αντιρυτιδική δράση στη συνέχεια θα βρεις το κατάλληλο για εσένα έλαιο. 

Bobbi Brown Cleansing Oil: Απαλό έλαιο καθαρισμού με εκχύλισμα από τον καρπός Kukui, Omega 3 και 6 fatty acids στη σύνθεση του που βοηθούν και διατηρούν τα επίπεδα ενυδάτωσης χαρίζοντας μοναδική, λάμψη στο δέρμα. 

Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil: Εμπλουτισμένο με προηγμένη βιταμίνη C και χρυσό κουρκουμά προσφέρει εκχυλίσματα ψυχρής πίεσης, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά στο δέρμα χαρίζοντας άμεση λάμψη και θρέψη. 

 

Grown Alchemist Antioxidant + Facial Oil: Με έλαια από αγριοτριαντριανταφυλλιά, σπόρους cranberry, γλυκού αμύγδαλου και μούρων που ανανεώνουν την επιδερμίδα και την αφήνουν λεία και πλούσια ενυδατωμένη και προστατευμένη από τους εξωτερικούς παράγοντες. 

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Προσώπου για Λάμψη και Πρώτες Ρυτίδες:  Πολλαπλής δράσης και με αληθινά ροδοπέταλα ανακουφίζει άμεσα την αφυδατωμένη επιδερμίδα, μειώνει την εμφάνιση κηλίδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων για την απόλυτα νεανική λάμψη. Είναι εμπλουτισμένο με λάδι από Άγριο Τριαντάφυλλο πλούσιο σε λιπαρά οξέα που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη. Η Vitamin Super C καθώς και τα Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα που επίσης περιέχει χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο και μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Apivita Wine Elixir Replenishing Firming Face Oil: Μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού, τη μαστίχα και το λάδι λεβάντας που περιέχει. Τα έλαια από ελιά, αμύγδαλο και ηλίανθο ενυδατώνουν, θρέφουν και αναδομούν, το λάδι πρόπολης και η βιταμίνη Ε προστατεύουν από το οξειδωτικό stress ενώ τα αιθέρια έλαια από νερολί, πατσουλί, φασκόμηλο, τριαντάφυλλο και γεράνι αναζωογονούν και φτιάχνουν τη διάθεση.

 

 

Read More

And More