Ενυδατική κρέμα με χρώμα: Το αγαπημένο προϊόν του Καλοκαιριού που μπορείς να φοράς όλους τους επόμενους μήνες

Τα τελευταία χρόνια έχεις αφήσει στην άκρη τις βαριές φόρμουλες στις βάσεις aka φον ντε τεν και πούδρα και επιλέγεις ανάλαφρες που κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο και με φυσική λάμψη. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η μεγαλύτερη τάση της σεζόν είναι εκείνη που αποκάλυψε η Hailey Bieber, το διάσημο πλέον “glazed donut skin” που θέλει την επιδερμίδα με υγιή όψη και διακριτικές γυαλάδες (όχι λιπαρότητα) αλλά και απόλυτα λαμπερή χωρίς τη χρήση highlighter. 

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο εφέ αλλά και να δημιουργήσεις μια βάση ανάλαφρη, αρχικά η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι απόλυτα καθαρή και ενυδατωμένη με προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως η γλυκερίνη και το squalane. Σειρά έχει η ενυδατική κρέμα με χρώμα που προσφέρει έξτρα υγρασία αλλά και ελαφριά κάλυψη. Κι αν έχεις απορίες δε μένει παρά να δεις στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες. 

Ενυδατική κρέμα με χρώμα VS φον ντε τεν
Όλα έχουν να κάνουν με την κάλυψη. Ακόμη και οι πλούσιες φόρμουλες της ενυδατικής με χρώμα δεν ισοδυναμούν με τις αντίστοιχες του φον ντε τεν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προϊόν μεσαίας κάλυψης με πλούσια ενυδατική δράση. Αυτό σημαίνει πως αν θέλεις να εξαφανίσεις σημάδια ακμής ή έντονες δισχρωμίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φον ντε τεν ή κονσίλερ. Η ενυδατική κρέμα είναι κατάλληλη αν καθημερινά θέλεις φυσική λάμψη, απαλότητα και ένα φυσικό φινίρισμα.

Τρόπος Χρήσης
Την απλώνεις μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή του ορού ενυδάτωσης. Αν το δέρμα σου είναι ξηρό μπορείς, προηγουμένως, να ενυδατώσεις το δέρμα σου με την κρέμα που χρησιμοποιείς καθημερινά. Αν θέλεις έξτρα κάλυψη άπλωσε ελάχιστη ποσότητα πούδρας με ένα μεγάλο πινέλο.  

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής αν χρησιμοποιείς primer
Το primer σε όλες τις περιπτώσεις προηγείται. Τόσο αν χρησιμοποιείς ενυδατική με χρώμα όσο και φον ντε τεν.

Πως απομακρύνεις την κρέμα με χρώμα
Επειδή έχει στη σύνθεση της χρωστικές την αντιμετωπίζεις ακριβώς όπως και το φον ντε τεν. Οι ειδικοί λένε πως όλα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ είναι κατάλληλα.

Και τώρα που έμαθες όλες τις λεπτομέρειες δες τις καλύτερες ώστε να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει.

Avene Hydrance BB Legere SPF30: Ιδανική για αφυδατωμένες και κανονικές προς μικτές επιδερμίδες. Χαρίζει φυσική λάμψη, ομοιομορφία και προστασία από τις UV ακτίνες.

Μαύρη Πεύκη 4D Κρέμα Ημέρας Για Σύσφιγξη + Lifting Με Χρώμα SPF 20: Με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting. Χαρίζει ελαφριά κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme:  Χάρη στη σύνθεση της που είναι ενισχυμένη με πρεβιοτικό Ιαματικό Νερό  ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κάλυψη και λάμψη. 

Nude Finish Tinted Moisturizer SPF 15: Προσφέρει διακριτική κάλυψη, μειώνει την ερυθρότητα ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα  ενυδάτωση, ανανεωμένη όψη, λείανση, απαλότητα και λάμψη.

Smashbox halo Healthy Glow All-in-One Τinted Μoisturizer SPF 25: Ενυδατική κρέμα με χρώμα, εμπλουτισμένη με primer, εκχυλίσματα τριαντάφυλλου, Υαλουρονικό Οξέος, Νιασιναμίδη, Goji Berries, και Πεπτίδια. 

Read More

And More