Η Cameron Diaz καθαρίζει σπάνια το πρόσωπο της και εξηγεί τους λόγους

Η Cameron Diaz ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές και επιτυχημένες stars του Hollywood. Τα τελευταία οκτώ χρόνια όμως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και να αφιερωθεί στην κόρη της Raddix και τον σύζυγό της Benji Madden. Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ημέρες σε ένα podcast με την Michelle Visage μίλησε για τα πάντα μεταξύ των οποίων και την άποψη της για την ομορφιά και την περιποίηση. Και η αλήθεια είναι πως οι απαντήσεις προκαλούν κάποιες απορίες αλλά και μεγάλη έκπληξη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz)

Η Diaz αποκάλυψε πως δεν ασχολείται πλέον καθόλου με το δέρμα της. Πλένει το πρόσωπο της σπάνια, μία με δύο φορές το μήνα ενώ δεν απλώνει κανένα προϊόν ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης. “Δεν θέλω να χαλάω την ενέργεια μου σε αυτό. Είμαι σαν άγριο ζώο. Δεν με ενδιαφέρει. Το τελευταίο πράγμα που με αφορά είναι πώς δείχνω. Όλα αυτά τα θεωρώ μια μορφή παγίδας”. Τόνισε επίσης πως κατά τη διάρκεια της καριέρας της κι ενώ ήταν πολύ νέα ξόδευε σχεδόν επτά ώρες την ημέρα μπροστά από ένα καθρέφτη. 

Θα σκεφτεί φυσικά κανείς πως αν είσαι η Cameron Diaz μπορείς να κάνεις ένα διάλλειμα από τα πάντα. Μέχρι την επόμενη πρόταση ή την επόμενη φωτογράφιση για το εξώφυλλο κάποιου διάσημου τίτλου. 

Όπως και να έχει, δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσεις το παράδειγμα της star. Απλά δεν είναι σωστό.  

Read More

And More