Κρέμες σώματος με άρωμα από ανθισμένα, ανοιξιάτικα λουλούδια- 5 για να επιλέξεις

Η ενυδάτωση του σώματος βρίσκεται στην πρώτη θέση της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Εκτός από την απαραίτητη υγρασία, προσφέρει απαλή λάμψη και τέλειο άρωμα. Και τώρα που η άνοιξη είναι εδώ, μια κρέμα με απαλή υφή και εσάνς από ανθισμένα λουλούδια θα σου φτιάξει τη διάθεση. Τριαντάφυλλα, γιασεμί, εξωτικό moringa και άνθος λωτού είναι μερικά μόνο από εκείνα που χαρίσουν στο δέρμα σου την ωραιότερη αίσθηση. 

Πριν αποκτήσεις τη νέα σου λοσιόν όμως δες στη συνέχεια τις 5 αγαπημένες μου. 

Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion: Λοσιόν σώματος με γάλα ρυζιού και εκχύλισμα άνθους λωτού. Εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και την αφήνει λαμπερή και απαλή

Apivita Pure Jasmine Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος: Περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού. Το ενυδατικό σύμπλοκο με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό.  Το ελληνικό ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ και το κερί μέλισσας θρέφουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή. 

The Body Shop Moringa Body Lotion:  Vegan σύνθεση με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης. εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρων moringa από τη Ρουάντα, μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Η κρεμώδης υφή της απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κολλώδες ή λιπαρό τελείωμα. Το μόνο που αφήνει είναι την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα πιο απαλή, χαρίζοντάς της αμέσως πιο λεία υφή και αίσθηση άνεσης. Όσο θα λατρέψετε την κρεμώδη υφή της και το ντελικάτο και κομψό λουλουδάτο της άρωμα, άλλο τόσο θα λατρέψετε την πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας αίσθηση θρέψης που διαρκεί έως και 72 ώρες και μια υπέροχη φυσική λάμψη.

Erre Due Riviera Blossom Body Cream: Κρέμα σώματος για βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα. Απαλή, μη λιπαρή υφή εμπλουτισμένη με το ενεργό συστατικό Hydroviton Plus με υαλουρονικό οξύ το οποίο προσφέρει αποδεδειγμένη ενυδάτωση με διάρκεια έως και 24ώρες. Περιέχει Shea Butter για αναζωογόνηση και ελαστικότητα και βιταμίνη Ε που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και προσφέρει αντιοξειδωτική δράση. Ιδανική για αφυδατωμένες επιδερμίδες. Αισθησιακό άρωμα εμπνευσμένο από την εξοχή της Γαλλικής Ριβιέρας με δροσερές νότες από περγαμόντο και ροδάκινο, γιασεμί, τριαντάφυλλο και αέρινο musk.

Nivea Body Rose Blossom Lotion: Λοσιόν 5 σε 1 για ολοκληρωμένη φροντίδα. Προσφέρει βαθιά ννυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες προστατεύοντας την επιδερμίδα από την ξηρότητα, Χαρίζει μοναδική αίσθηση απαλότητας και αναζωογόνησης και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας. 

Read More

And More