Μάσκες ενυδάτωσης: Είναι ο μόνο τρόπος να κρατήσεις το δέρμα λαμπερό και προστατευμένο από το κρύο

Η θερμοκρασία μειώνεται. Αργά μεν αλλά σταθερά. Αυτό σημαίνει ότι τόσο στο μπάνιο όσο και το νεσεσέρ σου παίρνουν την πρώτη θέση προϊόντα περιποίησης για έξτρα ενυδάτωση. 

Κρέμα ημέρα και νύχτας, serum αλλά και λοσιόν που αυξάνουν την υγρασία στο δέρμα και αποτρέπουν την εμφάνιση σημαδιών ξηρότητας και ερεθισμούς που προκαλούνται από το κρύο. Εκτός όμως από τις φόρμουλες που χρησιμοποιείς στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι κι εκείνες που απλώνεις 1-2 φορές την εβδομάδα προσφέροντας ένα ακόμη boost. Και πρώτα στη σειρά είναι είναι οι μάσκες ενυδάτωσης. 

Θα τις χρειαστείς άμεσα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ενώ πρέπει να υπάρχουν και στο νεσεσέρ των χειμερινών διακοπών. Χρειάζονται μερικά μόνο λεπτά από το χρόνο σου για να προσφέρεις στο δέρμα σου όλα όσα έχει ανάγκη όταν ο υδράργυρος κατεβαίνει επικίνδυνα. 

Κι αν είσαι έτοιμη να τοποθετήσεις στο καλάθι των αγορών τη νέα σου μάσκα, δες πριν τις αγαπημένες μου. 

bioten Saffron is On Face Mask Moisturizing:  Με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχει επίσης 100% φυσικό σαφράν ενώ είναι ενισχυμένη με Πρεβιοτικά που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωσης, αφήνοντας το δέρμα μεταξένια, απαλό και λαμπερό. 

Nivea Hydra Skin Effect Ιnsta Mask Άμεσης Ενυδάτωσης: Μια μάσκα εμπλουτισμένη με αγνό Υαλουρονικό Οξύ που χαρίζει πλουσια και βαθιά ενυδάτωση. Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Με ελαφριά υφή που εφαρμόζεται τέλεια και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Αφήνει την επιδερμίδα δροσερή με υγιή λάμψη και έντονη αίσθηση αναζωογόνησης. 

Clarins Mask SOS Hydra:  Μια εξαιρετικά δροσιστική μάσκα με μορφή τζελ που αυξάνει τα ποσοστά υγρασίας στο δέρμα μέσα σε 10 λεπτά. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και τη λιπαρή είναι κατάλληλη για τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι εξαιρετικά χαμηλή και το δέρμα αφυδατωμένο. 

Sheet Mask 

ArtDeco Hyaluronic Skin Yoga Face Hydra Sheet Mask: Υψηλής ποιότητας υφασμάτινη, βιοδιασπώμενη μάσκα, με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού στη σύνθεση της. Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει εκτός από ενυδάτωση, λεία όψη και σφριγηλότητα. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με τη σειρά του, χάρη στις πολυφαινόλες και τη βιταμίνη Ε που περιέχει προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Το εκχύλισμα σύκου τονώνει και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση.

Tony Moly I Am Aloe Mask Sheet:  Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και εντατική θρέψη. Παράλληλα αναζωογονεί και το δέρμα χαρίζοντας μοναδική λάμψη.

Korres Γιαούρτι Υφασμάτινη Μάσκα Προσώπου για Ενισχυμένη Ενυδάτωση + Θρέψη: Μάσκα προσώπου με Γιαούρτι και υαλουρονικό οξύ. Συστατικά γνωστά για την ενυδατική του δράση. Χάρη στην ανάλαφρη υφή της προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση άνεσης και δροσιάς ενώ ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας ξεκούραστη όψη. 

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More