Μαύροι κύκλοι, λεπτές γραμμές και σακούλες: Οι νέες κρέμες ματιών θα σε βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσεις

Οι ατέλειες στην περιοχή των ματιών είναι εκείνες που κάνουν πρώτες την εμφάνιση τους μιας και δεν έχει να κάνει μόνο με τον χρόνο που περνά αλλά και τον τρόπο ζωής, την διατροφή αλλά και την απαραίτητη κατανάλωση νερού. Ο ύπνος, η κούραση αλλά και το άγχος παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ατελειών όπως είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες. Παράλληλα η χρήση του σωστού προϊόντος περιποίησης και η έξτρα φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών είναι απαραίτητα αν θέλεις το βλέμμα σου να παραμείνει νεανικό, πλούσια ενυδατωμένο και χωρίς έντονα σημάδια κούρασης ή γήρανσης. 

Μην ξεχνάς άλλωστε πως ακόμη κι αν το υπόλοιπο πρόσωπο έχει ελάχιστα σημάδια φθοράς η περιοχή των ματιών είναι η πλέον ευάλωτη και χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή. Αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή της κρέμας ματιών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην καθημερινή ρουτίνα, το οποίο μάλιστα δεν παρακάμπτεις ποτέ. 

Επιλέγεις λοιπόν το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες σου και αν είσαι έτοιμη να βάλεις στο καλάθι αγορών σου την νέα κρέμα ματιών δες στη συνέχεια τις έξι αγαπημένες μου.

Chanel Le Lift Creme Yeux: Με φυτο-ενεργο σύμπλεγμα που συσφίγγει, ενυδατώνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης και κούρασης όπως μαύροι κύκλοι και πρηξίματα. 

Lancome Advanced Genifique Yeux: Χάρη στα εκατομμύρια κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών που περιέχει, τα οποία έχουν επιλεγεί για την αποδεδειγμένη δράση τους στο μικροβίωμα της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα σπόρων φαγόπυρου σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ βοηθούν στην αντιμετώπιση των μεταβολών του όγκου, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία σκιών, ενώ το εκχύλισμα chlorella vulgaris συμβάλλει στη μείωση των αγγειακών αιτιών που ευθύνονται για τη βιολετί απόχρωση. Η βιταμίνη CG φυτικής προέλευσης (παράγωγο βιταμίνης C) συμβάλλει στη φωτεινότητα και στην εξομάλυνση της επιδερμίδας.

La Roche Posay Hyalu B5 Eyes: Αντιρυτιδική κρέμα για ευαίσθητα δέρματα. Συνδυάζει το καθαρό υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση και όγκο με τη βιταμίνη Β5 που επανορθώνει τις ατέλειες. Πρόκειται για τα δύο βασικά συστατικά των προϊόντων της σειράς που γεμίζουν τις λεπτές γραμμές και ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και βελτιώνουν την όψη του δέρματος. 

Grow Alchemist Age-Repair Eye Cream Tetra-Peptide, Centella: Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με πεπτίδια και που βελτιώνει την όψη της περιοχής, ενισχύει την ελαστικότητα, μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο ενώ παράλληλα περιορίζει την όψη γραμμών έκφρασης και ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Mατιών Για Λάμψη + Πρώτες Ρυτίδες: Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και λάμψη στην περιοχή εμνώ μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και τις λεπτές γραμμές. Το λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου που περιέχει στη σύνθεση της είναι ένα πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του φαρμακείου KORRES. Η καθαρή Vitamin C, τονώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας προσφέροντας ένα φωτεινό και νεανικό βλέμμα. 

Vichy Liftactiv Supreme Eyes: Προϊόν που διορθώνει τις ατέλειες χαρίζοντας αποτέλεσμα lifting 360° στο βλέμμα. Είναι ιδανικό ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες γύρω από τα μάτια. Κατάλληλο για γυναίκες μετά τα 40 μιας και προσφέρει ολοκληρωμένη α φροντίδα για τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια όπως ρυτίδες, βλέφαρα,
μαύροι κύκλοι και σακούλες. 

 

 

 

 

Read More

And More