Νερό καθαρισμού: 5+1 top προϊόντα για να επιλέξεις

Στο έχω τονίσει άπειρες φορές και ήρθε η στιγμή για μία ακόμη: Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το σημαντικότερο βήμα τόσο στην πρωινή όσο και τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Κανόνας απαράβατος. Δεν κοιμάσαι ποτέ χωρίς να αφαιρέσεις ακόμη και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ αλλά και λιπαρότητας. 

Κι αν δεν είσαι fan του διπλού και σχολαστικού καθαρισμού και προτιμάς να χρησιμοποιείς ένα μόνο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη με ελάχιστες κινήσεις και γρήγορα η απάντηση είναι: Νερό καθαρισμού

Dior L’ Eau Demaquillante: Μια σύνθεση που αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αφαιρεί το μακιγιάζ χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση ενώ καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς. Παράλληλα ανοίγει τους πόρους ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό. 

Nivea MicellAIR Skin Breathe Micellar Water: Μια σύνθεση 3 σε 1, με Δεξπανθενόλη και Έλαιο από Καρπό Σταφυλιού. Κατάλληλο ακόμη και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Χάρη στην τεχνολογία με μικύλλια, δεν διασπάει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας. Απομακρύνει τη λιπαρότητα χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα που παραμένει απαλή και με υγιή όψη. 

 

Apivita Micellar Water: Νερό καθαρισμού με τριαντάφυλλο και μέλι στη σύνθεση του. Απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους και καταπραΰνει, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και την αναζωογονεί αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα ίριδας. Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο.

Bioderma Sensibio H2O Νερό Καθαρισμού Micellaire: Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια  μειώνοντας ι την ερυθρότητα. 

bioten Hyaluronic Gold Micellar Water: Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ, χρυσές πρωτεΐνες, πρεβιοτικά και πολύ μικρά σωματίδια νερού και ελαίου, απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από πρόσωπο, μάτια και χείλη χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή να αφυδατώνει το δέρμα.  

Clarins Cleansing Micellar Water:  Χάρη στο το Gentle Complex της Le Domaine Clarins που αποτελείται από βιολογικό κίτρινο γεντιανό και βάλσαμο λεμονιού αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και πλούσια ενυδατωμένη.  

 

Read More

And More