Νεσεσέρ των Χριστουγεννιάτικων διακοπών: Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να περιέχει

Ετοιμάζεσαι για τις πρώτες, πιθανότατα, χειμερινές και ταυτόχρονα γιορτινές διακοπές και πετάς από τη χαρά σου. Έχεις ήδη σκεφτεί όλα όσα πρέπει να πάρεις μαζί σου και μένει η λίστα με τα beauty προϊόντα. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχομαι να σε βοηθήσω. Αρχικά πρέπει να τονίσω ότι το νεσεσέρ των διακοπών περιέχει τα άκρως απαραίτητα. Εκείνα που θα προστατεύσουν το πρόσωπο σου από το κρύο και την αφυδάτωση και προϊόντα μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν έξτρα λάμψη μέσα σε λίγα λεπτά. 

Και κάτι ακόμη: Όσο αφορά στην περιποίηση σώματος και μαλλιών καλό είναι να επισκεφτείς το αγαπημένο στου κατάστημα και να προμηθευτείς τις πρακτικές travel size συσκευασίες. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις. 

Nivea Cellular Luminous Antispot Day Fluid SPF 50: Ακόμη κι αν έχεις σκοπό να περάσεις τις γιορτές στο αγαπημένο σου χιονοδρομικό κέντρο με αυτή την κρέμα θα νοιώθεις απόλυτα προστατευμένη. Περιέχει υψηλό δείκτη προστασίας ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη μειώνοντας τις κηλίδες. Παράλληλα χαρίζει έξτρα ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενώ ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση με τη δύναμη της  βιταμίνη Ε.

La Roche Posay Hyalu B5: Δεν πας ποτέ και πουθενά χωρίς την κρέμα ματιών σου. Και η συγκεκριμένη εκτός από πλούσια ενυδάτωση  επαναφέρει τον όγκο στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών επανορθώνοντας τον δερματικό φραγμό. Ταυτόχρονα μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης.

Sephora Collection Triple Action Water: Ένα καθαριστικό νερό, παρασκευασμένο με ψευδάργυρο και αλόη βέρα, που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ καθαρίζει το δέρμα.

Erre Due Neverending Foundation SPF 15:  Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει το τέλειο φυσικό φινίρισμα που διαρκεί έως και 16 ώρες ακόμη και κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες. Προστατεύει χάρη στο SPF 15 που περιέχει και είναι κατάλληλό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

Art Deco Full Mat Lip Color Long Lasting, 62: Το κόκκινο κραγιόν που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι γιορτές άλλωστε και όλα επιτρέπονται. 

Max Factor Volume Infusion Mascara:  Η σύνθεσή της με περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά όπως κερατίνη και βιοτίνη που περιποιούνται ενώ δίνουν όγκο στις βλεφαρίδες σας. 

 

Dior Miss Dior Eau de Toilette Roller-Pearl: Το άρωμα σου πρέπει να χωράει όχι μόνο στο νεσεσέρ αλλά και στο βραδινό σου clutch. Η πέρλα του Miss Dior αφήνει στην επιδερμίδα μια απίθανη εσάνς από τριαντάφυλλο της Grasse καθώς και ένα πέπλο από μιγκέ.

Chanel La Creme Main: Η κρέμα χεριών που θα χαρίσει απαλότητα, ενυδάτωση και τέλεια όψη στα χέρια σου. Μην ξεχνάς πως είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα περιποίησης ειδικά το χειμώνα.   

 

 

 

 

 

Read More

And More