Οι πιο πλούσιες κρέμες ενυδάτωσης για το σώμα που θα διώξουν την… θαμπάδα του χειμώνα!

Τον χειμώνα το δέρμα μας αφυδατώνεται, γίνεται θαμπό ενώ τα καυτά μπάνια που κάνουμε του στερούν το υδρολιπιδικό φιλμ (φαντάσου ένα στρώμα με καλά έλαια που “λιώνει” από το καυτό νερό). Σε μια τέτοια περίοδο, όμως, που το δέρμα μας έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση εμείς αντί να του δίνουμε αυτό που χρειάζεται ξεχνάμε ότι έχουμε και σώμα. Που έχει επιδερμίδα. Που έχει ανάγκη από ενυδάτωση. 

Επειδή ο χρόνος πλέον για pampering είναι αρκετά περισσότερος και επειδή δεν έχεις καμία δικαιολογία (αντίθετα, έχεις πολυυυυυυυ χρόνο), παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο πλούσιες κρέμες ενυδάτωσης για το σώμα. Enjoy!

 

Body Yoghurt, The Body Shop, €10.50. Τα body yoghurt έχουν τέλεια υφή γιατί απορροφούνται πολύ γρήγορα αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ενυδατικά και λεπτόρρευστα. Μάλιστα, αν έχεις ανάγκη από ένα ξύπνημα για το σώμα σου ένα tip είναι να τα βάλεις στο ψυγείο σου.



Apivita Royal Honey Rich Moisturizing Body Cream, €15.00. Αυτή η πλούσια κρέμα ενυδάτωσης για το σώμα στηρίζεται στο μέλι που είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές αλλά και μαλακτικές του ιδιότητες. Επίσης, είναι η τέλεια επιλογή αν δεν σου αρέσουν οι έντονες μυρωδιές αλλά από την άλλη δεν θέλεις και ένα προϊόν που να μην μυρίζει καθόλου. 

Cetaphil Ενυδατική λοσιόν, €20.99. Αυτή η λοσιόν σώματος είναι ένα από τα πιο iconic προϊόντα γιατί στηρίζεται στα κεραμίδια, βασικό δομικό συστατικό της επιδερμίδας το οποίο όταν καταστρέφεται η επιδερμίδα μας γίνεται ξηρή και μας τραβάει. 

Cicalfate Avene, €17.40. Ένα ακόμη θρυλικό προϊόν για τις πραγματικά αφυδατωμένες επιδερμίδες. Αν έχεις αίσθηση τραβήγματος και κνησμό αυτή η κρέμα θα καταπραΰνει το δέρμα σου και θα μειώσει τον ερεθισμό. Ένα από τα βασικά συστατικά της είναι το διάσημο για τις ιδιότητές του ιαματικό νερό της Avene. 

Creme de Corps, Kiehl’s, €32.00. Είναι η κρέμα που αγαπούν πολλοί διάσημοι όπως η Kate Moss και είναι σούπερ ενυδατική με packaging που θέλεις να έχεις στο νεσεσέρ σου για να το στολίζει και χωρίς άρωμα αν ψάχνεις κάτι εντελώς clean που να μην επηρεάζει τη μυρωδιά του αρώματός σου και να μυρίζεις μόνο αυτό! 

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum, Sephora, €35.50. Η κρέμα Brazilian Bum Bum Cream είναι η απόλυτα εθιστική κρέμα για όλο το σώμα, εμπνευσμένη από το αγαπημένο χαρακτηριστικό των Βραζιλιάνων: τα οπίσθιά τους. Στη Βραζιλία, προφέρετε «μπουμ μπουμ», και είναι εθνική εμμονή. Είναι πλούσια σε Guaraná, ένα φυτό που ευδοκιμεί στον Αμαζόνιο, του οποίου ο καρπός περιέχει μία από τις πιο δραστικές μορφές καφεΐνης στον πλανήτη. Last chance info: έχει τέλεια μυρωδιά!

 

Read More

And More