Ορός με βιταμίνη C: Το προϊόν που επαναφέρει τη λάμψη και μειώνει τα σημάδια γήρανσης από το δέρμα

Αργά αλλά σταθερά αφήνεις στην άκρη την καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης και επανέρχεσαι σε εκείνη που θα χαρίσει έξτρα ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η έκθεση στον ήλιο και τόσο η θάλασσα όσο και το νερό της πισίνας δημιουργούν μια θαμπάδα που πρέπει να αντιμετωπίσεις χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Και το ιδανικό είναι ένας ορός με βιταμίνη C στη σύνθεση του. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Τι είναι η βιταμίνη C και τι προσφέρει στο δέρμα 

Η βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική μόλυνση και τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά. Παράλληλα έχει  αντιγηραντική δράση. Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ επανορθώνει τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία όπως πανάδες και κηλίδες. Προσφέρει στο δέρμα φυσική λάμψη αλλά και ομοιομορφία. Mειώνει τις φλεγμονές ενώ ενισχύει την παραγωγή επαναφέροντας την ελαστικότητα. Όπως καταλαβαίνεις είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Και ο καλύτερος τρόπος είναι η χρήση ορού με βιταμίνη C στη σύνθεση του.

Βιταμίνη C και τύπος δέρματος 

Κανονικό Δέρμα: Είναι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ πριν την αντηλιακή και πριν την κρέμα νύχτας. 

Λιπαρό Δέρμα: Επιλέγεις φόρμουλα με λεπτόρευστη και ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. 

Ξηρό Δέρμα: Όσο πιο πλούσιος είναι ο ορός τόσο το καλύτερο. Τον συνδυάζεις με μια κρέμα που περιέχει υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του ώστε να προσφέρεις στην επιδερμίδα τα μέγιστα ποσοστά υγρασίας. 

Ευαίσθητο δέρμα: Αν ανήκεις στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι καλό πριν χρησιμοποιήσεις ορό με βιταμίνη C να συμβουλευτείς τον δερματολόγο σου. 

Δες στη συνέχεια τους 5 αγαπημένους μου ορούς με βιταμίνη C

La Roche Posay Pure Vitamin C 10: Καθαρή βιταμίνη C, σαλικυλικό και υαλουρονικό οξύ συνδυάζονται για να μειώσουν ατέλειες και να αναδείξουν τη φυσική λάμψη του δέρματος. Χάρη στα καταπραϋντικά ενεργά συστατικά Neurosensine και ιαματικό νερό το προϊόν είναι κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα. 

YSL Pure Shots Light Up Serum: Μια πρωτοποριακή σύνθεση που χαρίζει έξτρα λάμψη χάρη στη βέλτιστη ημερήσια δόση Βιταμίνης Cg σε συνδυασμό με μαροκινό άνθος Νερομολόχας που προσφέρει προστασία.

Caudalie Vinergetic C+ Serum Vitamine C: Καταπολεμά τα σημάδια κούρασης και τη θαμπή όψη, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα.  

Drunk Elephant C-Firma Fresh Day Serum: Επαναστατικός ορός με βιταμίνη C και ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που χαρίζει φωτεινότητα, σφριγηλότητα και ομοιόμορφο τόνο.  

Skin Ceuticals C E Ferulic: Ορός με αντιοξειδωτικό συνδυασμό που προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης.

 

 

 

Read More

And More