Η Jennifer Lopez γίνεται 50 και αυτά είναι τα 8 beauty μυστικά της!

Η Jennifer Lopez έχει γενέθλια. Και αν δεν ήταν διάσημη και την έβλεπες μπροστά σου, θα μπορούσες να υποθέσεις ότι η JLO είναι γύρω στα 30 κάτι. Σίγουρα όχι 50. Ναι, ξέρουμε πως το γονίδιο πάντα βοηθάει αλλά και η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά της συγκεντρώσαμε τα 10 beauty μυστικά που έχουν φτάσει κατά καιρούς στα αυτιά μας για την λατίνα star που θα μπορούσε να υποδυθεί τον Benjamin Button!

  1. Δεν κάνει υπερβολές

Η JLO έχει πρόσβαση στους top experts και στα καλύτερα brands. Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, να πειραματίζεται και με προϊόντα και με διάφορες θεραπείες. Κι όμως! Σε συνέντευξη που έχει δώσει κατά το παρελθόν στο αμερικάνικο In Style έχει πει: “Δεν κάνω καθόλου υπερβολές σε ό,τι αφορά την καθημερινή μου περιποίηση. Χρειάζεται να φοράω πολύ μακιγιάζ όταν δουλεύω, οπότε όταν δεν δουλεύω βάφομαι ελάχιστα ή/και καθόλου. Επίσης, μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα μαλλιά μου με βαθιές μάσκες μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα”.

2. Φοράει πάντα SPF!

Το έχουμε πει πολλές φορές πως η φωτογήρανση και η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακό είναι η no 1 αιτία γήρανσης αλλά η JLO ίσως είναι τελικά αυτή που θα σε πείσει! Στην ίδια συνέντευξή της στο αμερικάνικο In Style είχε πει ότι όλα αυτά τα χρόνια η ρουτίνα της δεν έχει αλλάξει σημαντικά και τόνισε πόσο σημαντικό είναι το SPF: “Αντιμετωπίζω το πρόσωπο και το σώμα μου σαν όλο, πιστεύω πολύ στο SPF και φροντίζω να μην κάθομαι πολύ στον ήλιο!”.

3. Κοιμάται πολύ

Ξέρω πως συμβουλές από τις stars όπως “το μυστικό ομορφιάς μου είναι ότι κοιμάμαι πολλές ώρες” μπορεί να σε εκνευρίζουν, αλλά τελικά για να το τονίζουν τόσο πολύ σημαίνει πως πράγματι ο ύπνος κάνρι δουλειά! Μάλιστα, η JLO (ναι, η ίδια JLO που κάνει τα 50 να μοιάζουν 30) έχει πει: “Το no 1 tip είναι να κοιμάσαι πολύ! Ιδανικά, θα ήθελα να κοιμάμαι 9-10 ώρες αλλά τουλάχιστον φροντίζω πάντα να εξασφαλίζω έναν οκτάωρο ύπνο. Επίσης, πιστεύω ακράδαντα ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και πως πρέπει να διατηρείς το μυαλό σου, την ψυχή σου και το σώμα σου σε αρμονίας. Επίσης, μου αρέσει πολύ ο διαλογισμός και πιστεύω πως όταν αισθάνεσαι χαρά και έχεις αγάπη μέσα σου, λάμπεις από ομορφιά!”.

3. Πίνει ένα… τόνο νερό!

Σε ένα βίντεο που είχε γυρίσει η Jenna Dewan Tatum είπε πως ένα από τα πράγματα που έμαθε από την JLO (ήταν μαζί κριτές στο Dancing With The Stars) είναι να πίνει πολύ νερό. Και αν είσαι fan της θα έχεις εντοπίσει σε πολλές παπαρατσικές φωτογραφίες να τριγυρνάει με διάφορα… παγούρια!

4. Γυμνάζεται εντατικά

Θα ήταν ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να έχει το σώμα της JLO χωρίς να γυμνάζεται. Επίσης, η γυμναστική βοηθά να έχουμε και καλή επιδερμίδα αφού οι πόροι ανοίγουν και φεύγουν οι τοξίνες. Όσον αφορά τη γυμναστική που επιλέγει; Κράτησε σημειώσεις πριν γραφτείς στο γυμναστήριο από συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στη Vogue: “Η γυμναστική που κάνω αλλάζει ανάλογα με το πρόγραμμά μου και τον λόγο για τον οποίο προπονούμαι. Όταν είμαι στο Vegas χορεύω πολύ στη σκηνή αλλά κάνω και μια πρωινή γυμναστική για να αναπτύσσω τις αντοχές μου και να διώχνω το στρες. Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα του Shades of Blue, κάνω περισσότερη αερόβια και κυκλική προπόνηση!”.

5. Κάνει μασάζ

Με τόσο έντονους ρυθμούς πώς γίνεται να μην κουράζεται, όπως θα συνέβαινε σε έναν κανονικό άνθρωπο; “Μετά τα show έχω μια πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα: αφαιρώ πάντα πολύ καλά το μακιγιάζ μου και κάνω stretching για τους μυς μου. Επίσης, πολύ συχνά κάνω μασάζ για να χαλαρώσω και να διώξω τις τοξίνες από το σώμα μου!”. Αλήθεια, ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες αυτό το δώρο στον εαυτό σου;

8. Αγαπά αυτά τα προϊόντα

Σύμφωνα με το αμερικάνικο allure ένα από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα της JLO είναι η κρέμα Creme de La Mere (από €155.00) ενώ η ίδια είναι πάντα… ready to glow χάρη στα αγαπημένα της highlighter και τις πούδρες λάμψης. Μάλιστα, πλέον έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Inglot και το Livin’ the Highlight Illuminator (€15.20) θα σου δώσει τη λάμψη που θες!

 

9. Τραβάει τις selfie της από συγκεκριμένη γωνία

Σύμφωνα πάλι με το ίδιο βίντεο που ανέβασε η Jenna Dewan Tatum για όλα όσα έμαθε από την JLO και το οποίο μπορείς να δεις παρακάτω, η ίδια βγάζει selfie με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: ανεβάζει το χέρι ελαφρώς και πηγαίνει την κάμερα προς μια συγκεκριμένη γωνία ή προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Και φυσικά, έχει πάντα φως απέναντί της.

Read More

And More