Ρετινόλη, βιταμίνη C και κολλαγόνο: αυτά τα προϊόντα με τα δραστικά συστατικά για τα οποία μιλούν όλοι είναι το τέλειο δώρο!

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά που ήταν πολύ ιδιαίτερη σε πολλά επίπεδα και έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μας. Σε σχέση με το beauty αυτές οι αλλαγές ήταν μόνο για καλό: αγαπήσαμε περισσότερο το skincare και αρχίσαμε να μελετάμε και να μαθαίνουμε για δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούμε στις κρέμες μας. 

Μάλιστα, από αυτά τα δραστικά συστατικά κάποια έφτασαν στο top 10 του google search σε σχέση με την ομορφιά και αυτά ήταν η ρετινόλη, η βιταμίνη C και το κολλαγόνο. Σου έχουμε πολύ ωραία νέα: αυτά τα μαγικά για την επιδερμίδα μας συστατικά θα τα βρεις σε αυξημένες περιεκτικότητες στα καλλυντικά Skouras Med που είναι η τέλεια ιδέα για να κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου αλλά και σε εσένα ώστε να δεις την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται! Μάλιστα, μέχρι 23/12 έχουν -20% έκπτωση σε όλα τα ιατρικά δερμοκαλλυντικά! Προλαβαίνεις!

Κράτησε σημειώσεις γιατί στα έχουμε όλα συγκεντρωμένα εδώ! Pure Retinol 0,4%, Vitamin C Antioxidant Serum και Collagen Correct & Lift ή, αλλιώς, ατέλειωτη αναζωογόνηση και ολοκληρωτική αναμόρφωση του δέρματος που ξεκινά σε λίγα μόλις λεπτά από την πρώτη εφαρμογή με την επιστημονική υπογραφή Skouras Med!

Pure Retinol 0,4%: Για ευαίσθητες επιδερμίδες, με τεχνολογία ταχείας διείσδυσης και ρετινόλη υψηλής καθαρότητας, ο καινοτόμος ορός αντιγήρανσης των #SkourasMed διεισδύει και λειαίνει ορατά τις ατέλειες του δέρματος, αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες και μειώνει δραστικά τις ρυτίδες.

Vitamin C Antioxidant Serum: Γιορτινή λάμψη άμεσης δράσης: Εντατικός ορός Vitamin C υψηλής συγκέντρωσης 30%. Ορατή αναζωογόνηση και αντιοξειδωτική προστασία από την πρώτη σταγόνα.

Collagen Correct & Lift: 24ωρο θαύμα αντιγήρανσης για αναίμακτο lifting από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Mε εξειδικευμένο σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων για άμεση σύσφιγξη της επιδερμίδας, ισχυρή αναδομητική δράση και βαθιά ενυδάτωση.

Ανακάλυψέ τα όλα εδώ στο www.skourasmed.com ή μάθε περισσότερα κάνοντας follow @skourasmed & @elena_and_thedoctors.

 

Read More

And More