Ρουτίνα περιποίησης: Η νέα τάση ονομάζεται “skin cycling” και σήμερα θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες

Η καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης ευθύνεται για την υγιή όψη της επιδερμίδας σου, τη φυσική λάμψη αλλά και την πρόληψη από την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Ακολουθείς μια συγκεκριμένη σειρά όσο αφορά στα προϊόντα ακολουθώντας τις συμβουλές της facialist ή δερματολόγου. Παράλληλα όμως ενημερώνεσαι για όλες τις νέες τάσεις.

Είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις τα πάντα για τις μεγαλύτερες όπως ήταν για παράδειγμα η K-Beauty Routine, εκείνη που έκαναν διάσημη οι Κορεάτισσες δηλαδή και ήθελε να χρησιμοποιείς αρκετά προϊόντα κάθε πρωί και βράδυ. 

Και τώρα έρχεται μία νέα που έχουν ήδη αγαπήσεις και ακολουθήσει celebrities, TikTokers και beauty bloggers. Ονομάζεται “cycling” και θα σου αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες ευθύς αμέσως

Απολέπιση, ρετινοδειδή, ανάπλαση, ανάπλαση και πάλι από την αρχή

  

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Whitney Bowe (@drwhitneybowe)

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι επιβάλλεται να προσαρμόσεις τη συγκεκριμένη τάση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Ακολουθείς μια συγκεκριμένη διαδικασία για τέσσερις ημέρες και ξεκινάς πάλι από την αρχή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Whitney Bowe (@drwhitneybowe)

Σύμφωνα με την Dr. Whitney Bowe, που έχει περισσότερους από 397.000 followers στο TikTok, η “skin cycling” είναι μια βραδινή ρουτίνα περιποίησης που αλλάζει καθημερινά και κυκλικά. Η πρωινή σου παραμένει ίδια.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clean Skin Club (@cleanskinclub)

Πρώτη Ημέρα

Η απολέπιση είναι πρώτη στη σειρά: Αφού καθαρίσεις την επιδερμίδα με το αγαπημένο σου προϊόν προχωράς στην απολέπιση με ένα χημικό και όχι φυσικό scrub. Απλώνεις την ενυδατική κρέμα νύχτας και τέλος.

Δεύτερη Ημέρα

Ξεκινάς με τον καθαρισμό: Αφού ταμπονάρεις με μια καθαρή πετσέτα στη συνέχεια απλώνεις απευθείας στο πρόσωπο, προϊόν με ρετινόλη και τέλος την ενυδατική σου κρέμα. Αν το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, για να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς, αποφύγεις τη χρήση  σε περιοχές όπως κάτω από τα μάτια και τα χείλη όπου θα εφαρμόσεις την κλασική σου φόρμουλα ενυδάτωσης. 

Τρίτη και Τέταρτη Ημέρα

Και οι δύο είναι αφιερωμένες στην ανάπλαση: Πρόκειται για τα δύο τελευταία βήματα της αγωγής ανακύκλωσης του δέρματος. Ξεκινάς και πάλι από τον καθαρισμό του προσώπου. Στη συνέχεια χρησιμοποιείς έναν ορό με υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του. Για ακόμη μεγαλύτερη δράση, καλό είναι να απλώσεις τον ορό σε νωπό και όχι απόλυτα στεγνό δέρμα. Συνεχίζεις με την ενυδατική κρέμα και ολοκληρώνεις με ένα έλαιο. 

 

 

 

Read More

And More