Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις σέξι πόδια

Ήρθε επιτέλους εκείνη η εποχή που φοράς και πάλι το αγαπημένο σου μίνι φόρεμα χωρίς καλσόν. Αφήνεις τα παντελόνια στην άκρη για χάρη της τζιν φούστας που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν ενώ δεν αργεί η στιγμή που θα περπατήσεις στην παραλία με γυμνά πόδια, το σορτσάκι και το μαγιό. Αυτό σημαίνει ότι τα πόδια σου πρέπει να είναι άψογα, απαλά, με λάμψη και πλούσια ενυδατωμένα.

Τα τρία απαραίτητα βήματα είναι: Απολέπιση, ενυδάτωση, λάμψη. 

Το μόνο που μένει είναι να αποκτήσεις τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τα σέξι πόδια που επιθυμείς κι εγώ είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω τα αγαπημένα μου. 

Απολέπιση

Η ώρα του ντους είναι κατάλληλη και για απολέπιση. Ενώ είσαι μέσα στη μπανιέρα απλώνεις το scrub σε νωπά πόδια και κάνεις μασάζ. Ξεπλένεις πολύ καλά με άφθονο, χλιαρό νερό. Φρόντισε το προϊόν να περιέχει έλαια από φυτά ή φρούτα που περιποιούνται και θρέφουν το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις τυχόν σημάδια ξηρότητας ή ερεθισμού. 

Truly Blueberry Kush Cannabis Sativa Body Scrub: Αποτοξινώνει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει έξτρα λάμψη χάρη στο στο δραστικό μείγμα CBD και ελαίου σπόρων μύρτιλλου που περιέχει στη σύνθεση του.  Αυτό το scrub με βάση τη ζάχαρη συμβάλει παράλληλα στην απομάκρυνση των ρύπων που βρίσκονται βαθιά κάτω από την επιφάνεια βελτιώνοντας συνολικά την όψη και την υφή της επιδερμίδας. 

The Body Shop Olive Exfoliating Cream Body Scrub:  Μια σύνθεση εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο. Με βάση το οργανικό ελαιόλαδο  από την Ιταλία μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, πρόκειται για ένα scrub σώματος poy απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας φρεσκάδα, ανανεωμένη όψη, λάμψη και μεταξένια υφή.  Χρησιμοποιείς μικρή ποσότητα που αναμειγνύεις με νερό στο ντους. Το απλώνεις με ήπιες κυκλικές κινήσεις και ξεπλένεις. 

Ενυδάτωση

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό θα πρέπει να περιοριστείς σε ένα μικρής διάρκεια ντους αφού τόσο το νερό όσο και οι ατμοί που δημιουργούνται το ταλαιπωρούν. Στη συνέχεια επιλέγεις μια πλούσια ενυδατική κρέμα, ένα body butter ή balm που προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία, θρέψη, φυσική λάμψη και τέλειο άρωμα. Το απλώνεις σε νωπό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι αφού βγεις από το ντους ταμπονάρεις πολύ απαλά τα πόδια με την πετσέτα και εφαρμόζεις το προϊόν ενυδάτωσης.  

Aesop Rich Concentrate Body Balm: Μια σύνθεση με βάση τα εσπεριδοειδή. Τα έλαια από φλούδα πορτοκαλιού και λεμονιού που περιέχει δροσίζουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα ενώ τα εκχυλίσματα από έλαιο καρυδιού λειαίνουν και ενυδατώνουν σε βάθος. 

Nivea Coconut & monoi Oil Body Souffle:  Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi σε μια ανάλαφρη σύνθεση.  Απλώνεται εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Παράλληλα περιέχει πολυτελείς πέρλες ελαίων οι οποίες απλώνονται απαλά πάνω στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνεις ίχνη λιπαρότητας.  

Apivita Bee My Honery Moisturizing Body Milk Honey & Aloe:  Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, με μέλι και αλόη που φροντίζει το δέρμα χαρίζοντας απαλότητα και ένα δροσερό άρωμα. ά αρωματισμένο. Χάρη στο Μελισσοκέρι και το Βούτυρο Καριτέ που περιέχει προσφέρει θρέψη  ενώ οι νότες εσπεριδοειδών του αρώματος, τονώνουν τη διάθεση. 

Λάμψη

 

Korres Aegean Bronzer Luminous Body Perfecter:  Ενυδατική Μousse Λάμψης με ένα ισχυρό μίγμα από φυτικά έλαια, εκχυλίσματα -καφέ φύκια, βούτυρο karitè, αμυγδαλέλαιο, έλαια βερίκοκου, ηλίανθο  και φυτικό σκουαλένιο που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και θρέψη, εξασφαλίζοντας ελαστικότητα, απαλότητα και υγιή όψη. Το υαλουρονικό οξύ που επίσης περιέχει στη σύνθεση του αναζωογονεί το δέρμα, σχηματίζοντας ένα ενυδατικό φιλμ στις ανώτερες στοιβάδες του και μειώνοντας την απώλεια νερού. 

Dior Solar The Sublimating Oil: Αναδεικνύει το μαύρισμα χαρίζοντας μια ηλιόλουστη λάμψη με σατινέ φινίρισμα. Ταυτόχρονα αφήνει τέλεια εσάνς ενώ θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα.    

 

Read More

And More