Το νέο άρωμα της σειράς Les Eau de Chanel είναι μια περιπλάνηση σε κάθε γωνιά του Παρισιού

Εμπνευσμένα από τα μέρη που σημάδεψαν την Gabrielle Chanel στη ζωή της, η σειρά Les Eau de Chanel αποτελείται από έξι διαφορετικά αρώματα που σε προσκαλούν σε μια απόδραση και ένα ταξίδι. «Εμπνεύστηκα από τους προορισμούς με τους οποίους είχε συνδεθεί πολύ η Chanel. Καθένας από αυτούς άφησε το σημάδι τους στις εσάνς. Μετά το of Paris-Biarritz, Paris-Deauville και Paris-Venise που λανσαρίστηκαν το 2018, δημιούργησα το λαμπερό Paris-Riviera το 2019, και Paris-Edimbourg το 2021. Και τώρα ονειρεύτηκα ένα νέο ταξίδι: Το Paris-Paris» αποκάλυψε ο αρωματοποιός του οίκου Olivier Polge.

 

Tο PARIS-PARIS αφήνει μια λαμπερή σφραγίδα με έντονη την αίσθηση του φωτός και της φρεσκάδας. Για να νοιώσεις το PARIS-PARIS πρέπει να ανακαλύψεις το Παρίσι που αγάπησε η Gabrielle Chanel. Μια πόλη γεμάτη ζωή, αυθεντικές προσωπικότητες και ένα σύγχρονο πνεύμα. Είναι το Παρίσι των ονείρων σου. Οι Παρισιάνες με την αιώνια κομψότητα που περνούν τα πρωινά τους στα υπέροχα café. “Με το PARIS-PARIS, δημιούργησα έναν sparkling floral συνδυασμό εμπνευσμένο από την απίθανη κομψότητα κάθε Παριζιάνας» λέει ο Olivier Polge. Για να το πετύχει ο αρωματοποιός χρησιμοποίησε Ρόδο Δαμασκού, νότες από δροσερό citrus, ροζ πιπέρι και πατσουλί. 

Μια περιπλάνηση σε κάθε γωνία του Παρισιού, από τις υπέροχες ταράτσες και μπαλκόνια των σπιτιών μέχρι τα υπαίθρια cafe στο Marais. 

Read More

And More