Sneak peek από την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Kim Kardashian!

Φαίνεται πως τα Χριστούγεννα (στην Αυστραλία!) είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζαμε! Πριν λίγες μέρες η The Body Shop κυκλοφόρησε πρώτη τα advent beauty calendar και τώρα έχουμε sneak peek από την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Kim Kardashian για το brand της KKW Beauty.

Η Kim Kardashian πρόκειται να διαθέσει τα KKW Beauty και στα Ulta Store από τις 20 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της και μας έδειξε μόλις δύο από τα συλλεκτικά σετ της συλλογής.

Το πρώτο είναι το Crème Lipstick & Highlight Set ($29) που περιλαμβάνει ένα berry κραγιόν με το όνομα Enchanting και ένα highlighter σε champagne απόχρωση με το όνομα Tempting. Και τα δύο είναι αποχρώσεις πασπαρτού, αφού ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι το τέλειο combo για το μακιγιάζ των εορταστικών parties που θα ακολουθήσουν.

Το δεύτερο είναι το Holiday Lip Trio ($39) με τρία προϊόντα για τα χείλη σε τέλειες nude απόχρωσεις: το Nude 3 Crème Lipstick, το ’90s Style Matte Lipstick και το Ultralight Beams Gloss Rose Gold.

Σύμφωνα με το insta του KKW Beauty, τα συλλεκτικά αυτά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά σε όλα τα Ulta αλλά δεν διευκρινίζεται αν εμείς που δεν έχουμε τέτοιο κατάστημα στην χώρα μας θα μπορούμε να τα παραγγείλουμε online. Αναμένουμε!

 

Read More

And More