Σου αρέσουν τα αρώματα που μυρίζουν πούδρα; Θα ερωτευτείς το νέο Prada!

Αν έχεις μυρίσει ένα από τα αρώματα της σειράς Les Infusions de Prada τότε έχεις σίγουρα βρει το άρωμά σου. Γιατί κάθε άρωμα αυτής της οικογένειας είναι τόσο ξεχωριστό που δεν μπορείς να του αντισταθείς. Ειδικά σε αυτή την αίσθηση και μυρωδιά πούδρας που αφήνουν πάνω στο σώμα σου.

Αν, πάλι, όχι δεν έχεις καλύτερη αφορμή να πας τώρα στο corner του οίκου Prada από αυτό εδώ το λανσάρισμα! Λοιπόν, λοιπόν, στην οικογένεια Les Infusions de Prada μόλις προστέθηκε έν ακόμη μέλος: το Prada Mimosa!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Κάθε άρωμα της σειράς Les Infusions de Prada, αποτελεί μια ποιητική ερμηνεία ενός ξεχωριστού, φυσικού συστατικού. Μια εκλεπτυσμένη αντιπαράθεση της παράδοσης και του μοντερνισμού. Η συλλογή αποτελείται από έξι αρώματα: Iris, Iris Cèdre, Fleur d’ Oranger, Amande, O Eillet και Vetiver στα οποία προστίθεται το νέο, βελούδινο και απαλό άρωμα Mimosa.
Υπό τη δημιουργική καθοδήγηση και την έμπνευση της Miuccia Prada, η αρωματοποιός Daniela Andrier έχει την επιμέλεια της σειράς Les Infusions de Prada.


TO NEO PRADA MIMOSA

“Το άρωμα Mimosa είναι σαν μια ανάδυση σε κίτρινο βελούδο. Μια εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων.”– Daniela Andrier

Το άρωμα έχει τη μυρωδιά ενός δέντρου που βρίσκεται σε πλήρη άνθιση, προς το τέλος του καλοκαιριού, ίσως στα νότια της Γαλλίας. Πουδρέ και λουλουδάτο, με μια κίτρινη βελούδινη απαλότητα που είναι σχεδόν απτή. Τα έλαια Star Anise και Mandarin δίνουν έμφαση στη μοναδική απαλότητα, ενώ το απόσταγμα τριαντάφυλλου προσδίδει μια φωτεινή αίσθηση.
Το νέο άρωμα Mimosa ανατρέπει την παραδοσιακή ερμηνεία του κύριου συστατικού του, προσδίδοντας του ένα νέο νόημα. Υπάρχει μια ένταση μεταξύ της οικειότητας μιας ανάμνησης και του αποτελέσματος της διαδικασίας της έγχυσης. Είναι απίστευτα καθημερινό και όμως αδύνατο να το συλλάβει κανείς: μια θολή διάκριση ανάμεσα στο
καθημερινό και στο φανταστικό.
ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Τα αρώματα Les Infusions de Prada εκπροσωπούν τους κώδικες του οίκου Prada. Τα vintage μπουκάλια, είναι διακοσμημένα με το κλασικό λογότυπο του οίκου, το οποίο σχεδιάστηκε το 1913 από τον παππού της Miuccia Prada. Το άρωμα Mimosa ξεχωρίζει από το φωτεινό κίτρινο χρώμα που έχει το μπουκάλι και το καπάκι του.
Αλήθεια, φοράς κάποιο από τα αρώματα της σειράς Les Infusions; Το Iris είναι το δικό μου πολύ, πολύ αγαπημένο! Εσένα;

Read More

And More