Στο video clip για το νέο της τραγούδι (που μάλλον είναι για τον Bieber) η Selena Gomez έχει τα πιο μακριά μαλλιά!

Ενώ όλος ο κόσμος μιλάει για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Selena Gomez “Lose You To Love Me” και το γεγονός ότι μάλλον πρόκειται για ένα τραγούδι που αφιερώνει στον Justin Bieber, εδώ εμείς στον κόσμο της ομορφιάς μιλάμε για το πόσο μακριά είναι τα μαλλιά της στο τελευταίο της video clip. Στον κόσμο μας!

Η Selena Gomez, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να έχει καρέ ή μαλλιά που έφταναν μέχρι τους ώμους ή λίγο πιο κάτω. Στο τελευταίο της video clip, όμως, η ίδια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα look που είχαμε χρόνια να δούμε: τα πολυυυυυυ μακριά μαλλιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you all for standing by my side through the highs and lows. I couldn’t do it without you all and I can’t wait to start my next adventure with you. 🖤 Lose You To Love Me is out now. #ShotOniPhone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

 

“Σας ευχαριστώ όλους που στέκεστε στο πλάι μου στα high μου και στα low μου. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς όλους εσάς και ανυπομονώ να ξεκινήσω την επόμενη περιπέτειά μου μαζί σας! Το Lose You To Love Me μόλις κυκλοφόρησε και αυτή είναι η πιο ανανεωμένη Selena που έχουμε δει ποτέ!

 

Read More

And More