Super! Σαγιονάρες που απλώς τις φοράς και σου κάνουν πεντικιούρ!

Από μέρα σε μέρα περιμένω να φτάσουν τα spa flip flops μου (έξοδα αποστολής 6 δολάρια!). Πρόκειται για την πιο έξυπνη ιδέα ομορφιάς που ακούσαμε τον τελευταίο μήνα, αν όχι χρόνο (ας συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου!). Ένα ζευγάρι σαγιονάρες τις οποίες απλώς φοράς και σου κάνουν όλα σου θα σου έκαναν αν έκλεινες ραντεβού για πεντικιούρ. Ok, εκτός από το βάψιμο!

Tα spa flip flops έρχονται σε ένα κουτί που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι σαγιονάρες, τρεις διαφορετικούς πάτους, ένα spray και μπουκαλάκι με αιθέρια έλαια. Και οι τρεις διαφορετικοί πάτοι είναι αυτοί που κάνουν όλη την δουλειά. Ο πρώτος πάτος είναι αυτός που καθαρίζει το πέλμα και ξεκουράζει το πέλμα. Σύμφωνα με το official site το φοράς δέκα λεπτά, περπατάς μέσα στο σπίτι και έχεις κάνει την μισή δουλειά! Έπειτα φοράς τον πάτο με την τραχιά όψη που σου κάνει απολέπιση και πάλι περπατάς. Τελευταίο στάδιο είναι ο πιο παχύς πάτος: τον εμποτίζεις με μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου, το τοποθετείς στα flip flops σου, γεμίζεις μια λεκάνη με χλιαρό νερό και τα βυθίζεις μέσα για μερικά λεπτά. Όταν τα βγάλεις θα είναι βαθιά ενυδατωμένα και ξεκούραστα!

Ιδού και το ολοκληρωμένο set!

Koστίζει 59 δολάρια, δηλαδή περίπου 45 ευρώ. Αν θέλεις να τα παραγγείλεις μπορείςεδώ. Ελπίζω να παραμείνω το ίδιο ενθουσιασμένη και αφού τα δοκιμάσω…

Read More

And More