Τα αναψοκοκκινισμένα μήλα είναι sexy! Πού τα είδαμε και με ποια προϊόντα θα τα πετύχεις!

Αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές στην μεγαλύτερη πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, οι οίκοι μας δείχνουν τι θα φορέσουμε- πώς θα βαφτούμε την επόμενη σεζόν, δηλαδή την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017. Και μόλις μας μύησε στα looks του και ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus, που είναι το next big thing της μόδας οπότε καλά θα κάνεις το όνομά του να αποτυπωθεί στη μνήμη σου!

Το μακιγιάζ του show ανέλαβε ο Dick Page ο οποίος μας έδειξε ένα πολύ ενδιαφέρον και ultra sexy beauty look με τις ευλογίες της Shiseido της οποίας είναι και καλλιτεχνικός διευθυντής.
Για να ολοκληρώσει και να τελειοποιήσει τα looks ο Dick Page χρησιμοποίησε:
– Shimmering Cream Eye Color, ΒΕ217 Yuba & BE728 Clay
– Rouge Rouge Lipstick RD312, RD713, RD309
– Benefiance Lip Treatment

H πρώτη εικόνα ήταν καθαρό, τέλεια ενυδατωμένο, φρέσκο δέρμα με μια ηλιοκαμένη απόχρωση με τα φρύδια απαλά τονισμένα προς τα πάνω, διατηρώντας απόλυτα τη φυσική τους φορά.
Οι 2 ζεστές αποχρώσεις των Shimmering Cream Eye Color, Yuba & Clay που προστέθηκαν γύρω από τα μάτια, έδωσαν ένα ιδιαίτερο φως κάτω από τις σκιές των ξεχωριστών πλατύγυρων ψάθινων καπέλων της collection. Το Benefiance Lip Treatment χρησιμοποιήθηκε για να δώσει μια υπέροχη υγρασία στα βλέφαρα. Τα χείλη τονίστηκαν με τις 16 υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις από τα νέα χρωματική παλέτα της σειράς Rouge Rouge.
Πώς σου φαίνονται τα looks; Εμείς τα λατρέψαμε γιατί πρόκειται για αυτά τα πολύ γρήγορα make up που σε κάνουν να δείχνουν fresh στο γραφείο έχοντας πατήσει και μερικά snooze. Ναι, γίνονται μέχρι να πεις… Shiseido!

Read More

And More