Τα αρώματα της MAC ήρθαν στην Ελλάδα (και στο γραφείο)! Review!

Υπάρχουν πολλές φιλοσοφικές ερωτήσεις που μπορούμε να θέσουμε στον εαυτό μας. Για εμάς τις beauty addicts αυτές οι ερωτήσεις είναι τύπου: αν το αγαπημένο σου κραγιόν ήταν άρωμα πώς θα μύριζε;

Σε αυτό το σουρεαλιστικό ερώτημα έρχεται να απαντήσει η MAC η οποία όπως σου είχαμε γράψει πρώτη, πρώτη φορά εδώ πρόκειται να κυκλοφορήσει αρώματα. Και ο καιρός πέρασε και τα αρώματα έφτασαν μόλις στην Ελλάδα και στα χέρια μου! Yeah! Yeah! Yeah! Για αρχή να σου πω ότι δεν πρόκειται για μερικά οποιαδήποτε αρώματα αλλά για πολύ συγκεκριμένα αρώματα, έξι στον αριθμό, τα οποία είναι εμπνευσμένα από έξι κραγιόν- θρύλους με την υπογραφή MAC. Σημείωσε: Candy Yum Yum, Lady Danger, Creme D’Nude, Velvet Teddy, Ruby Woo, Heroine.

Στην κατηγορία θα ξανα-αγόραζα είναι οπωσδήποτε το Lady Danger ΜAC Shadescent που είναι ακριβώς όσο sexy και επικίνδυνο το αντίστοιχο κόκκινο κραγιόν του και το πουδρένιο Velvet Teddy με μια γλυκιά μυρωδιά.

Το κάθε άρωμα κοστίζει €49.00 και το μπουκάλι είναι 50ml. Με άλλα λόγια είναι πιο οικονομικά σε σχέση με τα αρώματα άλλων οίκων.

Read More

And More