Τα beauty tips των celebrities όταν ταξιδεύουν

To πιθανότερο είναι να ετοιμάζεις τις βαλίτσες και τα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα beauty προϊόντα που θα χρειαστείς στις διακοπές. Ο προορισμός σου; Το αγαπημένο σου νησί, ο τόπος καταγωγής σου ή το ταξίδι στην Ευρώπη ή και ακόμη πιο μακριά, που έχεις οργανώσει εδώ και καιρό. Κι αν έχεις άγχος εγώ είμαι εδώ με τα πιο έξυπνα και χρήσιμα tips και μάλιστα εκείνα που έχουν αποκαλύψει οι celebrities.

Είναι άλλωστε οι πλέον κατάλληλες να μας συμβουλεύσουν μιας και ταξιδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στους πιο απίθανους προορισμούς. Hailey Bieber, Zoe Cravitz και Gwyneth Paltrow είναι μερικές μόνο από τις strars που έχουν μοιραστεί τα beauty tips στα οποία ορκίζονται όταν ταξιδεύουν.  

Δες στη συνέχεια τα μυστικά τους και ακολούθησε εκείνα που σου ταιριάζουν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey Bieber: Δεν φορά ποτέ make up όταν ταξιδεύει αλλά πίνει πολύ νερό και φροντίζει ώστε η επιδερμίδα της να παραμένει πλούσια ενυδατωμένη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Margot Robbie: “Ιδανικά πρέπει να φοράω make up όταν ταξιδεύω μιας και παραμονεύουν οι φωτογράφοι. Αυτός είναι ο λόγος που έχω πάντα μαζί μου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ αμέσως μόλις επιβιβαστώ. Έχω πάντα στην τσάντα μου την ενυδατική μου κρέμα αλλά και το αναζωoγονητικό σπρέι προσώπου σε mini size”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Zoe Cravitz: “Αγαπώ πολύ το Caudalie Beauty Elixir. Με αφυπνίζει και αφήνει έντονη αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο και απαλό άρωμα.
Επίσης δεν φεύγω ποτέ αν δεν υπάρχει στο νεσεσέρ μου ένας ορός ενυδάτωσης σε mini συσκευασία αλλά και το κονσίλερ που φορά λίγο πριν βγω από το αεροπλάνο”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Emilia Clarke: Έχει πάντα μαζί της ένα full kit περιποίησης που σημαίνει προϊόν καθαρισμούς, ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Bella Hadid: Έχει πάντα μαζί της τα αιθέρια έλαια για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και τους κρυστάλλους της. Ταξιδεύει τόσο πολύ και τόσο συχνά οπότε έχει πάντα μαζί της όλα τα απαραίτητα. Επίσης, ένας από τους make up artist της στην Κορέα γνωρίζει πόσο πολύ κουράζεται και της έχει δώσει ένα κουτί με μικρές συσκευασίες ginseng σε μορφή υγρού με τέλεια γεύση που της προσφέρουν αναζωογόνηση και ενέργεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Drew Barrymore: “Μια mini συσκευασία του Evian και είμαι καλά. Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που πίνουν οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Ξόδεψα αρκετά χρήματα για το ταξίδι μου και θέλω ένα ποτήρι κρασί και όλα τα crackers και ξηρούς καρπούς”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keira Knightley (@keiraknightleyofficiall)

Keira Knightley: “Προσπαθώ να είμαι χαλαρή και να όχι υπερβολική  με την περιποίηση της επιδερμίδας όταν ταξιδεύω. Έχω όμως πάντα μαζί μου έλαιο από τριαντάφυλλο που μου το σύστησε ένας φίλος. Επειδή, ειδικά όταν ταξιδεύω με αεροπλάνο το δέρμα μου γίνεται ξηρό το συγκεκριμένο έλαιο λειτουργεί πραγματικά”.

 

Read More

And More