Τα φρύδια της Lady Gaga στο “A star is born” είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε!

Η ταινία “A star is born” με τον Bradley Cooper και την Lady Gaga είναι από αυτές που πρέπει να δεις! Γιατί σε αυτή την ταινία η Lady Gaga έχει τεράστιο beauty ενδιαφέρον, πολύ απλά καθώς ο Bradley Cooper ήταν αυτός που την έπεισε να περάσει από το στάδιο “φοράω μπριζόλες αντί για φόρεμα στο κόκκινο χαλί” στο “κυκλοφορώ αμακιγιάριστη και δεν με νοιάζει”. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η ίδια είπε ότι στο πρώτο γύρισμα ο Bradley Cooper πήρε ένα μαντηλάκι και της αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ!

Επίσης, υπάρχει και μια σκηνή μέσα στην ταινία που αν είσαι beauty addict θα σε ενθουσιάσει: είναι η σκηνή που η Lady Gaga φαίνεται να έχει πολύ λεπτά φρύδια τα οποία, όμως, αποδεικνύεται ότι είναι αυτοκόλλητα!

Εκτός, λοιπόν, από αυτοκόλλητα eyeliner υπάρχουν και φρύδια- αυτοκόλλητα όπως αυτά που φοράει παραπάνω η Lady Gaga και που (πολύ πιθανόν) να φορούσε και η Rihanna στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στο περασμένο τεύχος (aka Σεπτεμβρίου).

Πρόκειται για τα Lashy Brows που εντοπίσαμε στο Amazon και θα βρεις σε διαφορετικά σχήματα. Η ερώτηση είναι: θα φορούσες φρύδια σε… αυτοκόλλητο;

 

Read More

And More