Τα instagram stories μας έγιναν πιο cool χάρη στην Benefit!

Λάτρευα το instagram από πάντα. Αλλά από τότε που ξεκίνησαν τα stories (και τα ξεκίνησα κι εγώ μαζί) είναι σαν να έχω ξεκινήσει μια δεύτερη part time δουλειά! Τα πράγματα δε, χειροτέρεψαν- καλυτέρεψαν όταν στα stories μπήκαν και τα gif.

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου, τότε α) αυτό το νέο θα σε υπερενθουσιάσει β) ξεκίνα να τα χρησιμοποιήσεις από τώρα: η Benefit συνεργάστηκε με την Giphy και δημιούργησαν μαζί μια σειρά από Benefit Gif που είναι το πιο cool- cute πράγμα που θα δεις στο instagram. Παρακάτω ένα μικρό μόνο δείγμα από το πόσο cute μπορεί να δείχνουν!

Παραπάνω ένα print screen από δικό μου story και παρακάτω όλα τα Gif Benefit που θα βρεις γράφοντας τις λέξεις «benefit» , «benefit cosmetics», «benefitco» στα stories. 

FIY: η συνεργασία των εταιριών με την Giphy είναι κάτι που θα βλέπεις στο εξής συχνότερα καθώς πρόκειται για μια προσπάθεια των brands να συμβαδίσουν με την Generation Z (είναι η αμέσως επόμενη γενιά με τους millenials που έχουν ως αγαπημένο χρώμα αυτό το ιδιαίτερο κίτρινο που κάνει καριέρα και ως Gen Z yellow). Απλώς θυμίσου ότι η Benefit είναι από τις πρώτες εταιρίες που ξεκίνησαν αυτή την συνεργασία. Και αν το ξεχάσεις ποτέ, θα έχεις πάντα τα τέλεια φρύδια σου να στο θυμίζουν! Σωστά;

 

Read More

And More