Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας για να πάρεις έμπνευση για τις βόλτες του Σ/Κ!

Χωρίς να το καταλάβουμε καλά- καλά φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας. Και εκείνες οι δύο μέρες που ο μεγαλύτερος προβληματισμός μας είναι τι μακιγιάζ και τι μαλλιά να κάνουμε για να βγούμε είναι οι αγαπημένες μας! Οι απαντήσεις βεβαίως σε αυτή την καίρια beauty ερώτηση έρχονται μέσα από ολόκληρη την εβδομάδα και τις εμφανίσεις που έκαναν οι stars στα events στα οποία ήταν καλεσμένες. Δες, εμπνεύσου και ψήφισε την αγαπημένη σου!

Lily James

Ήρθε η ώρα να επαναφέρουμε τα extensions και το οφείλουμε στην Lily James. Η ίδια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Baby Driver με το twist που βλέπεις εδώ το οποίο κατέληγε στην πλεξίδα- ψαροκόκαλο. Το look ολοκληρώθηκε από μια καφέ shimmering σκιά τοποθετημένη με τραβηγμένη διάθεση αρκετά πιο πέρα από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της.

Scarlett Johansson

Μια άλλη μέρα, μια άλλη πρεμιέρα, ένα άλλο beauty look! Η Scarlett Johansson στην πρεμιέρα του Rough Night έδωσε στο χτένισμά της μια wet αίσθηση ενώ το μακιγιάζ της ήταν βασισμένο στους ροζ τόνους και το eyeliner το οποίο ήταν τοποθετημένο περιμετρικά του ματιού.

Zoe Kravitz

Επίσης στην ίδια πρεμιέρα η Zoe Kravitz εμφανίστηκε με το τελειότερο κόκκινο κραγιόν το οποίο εμπνεύστηκε προφανώς από την απόχρωση του ρούχου της. Μας άρεσαν πολύ τα παχιά και ανοδικά χτενισμένα φρύδια της και η λαμπερή επιδερμίδα της. Έμοιαζε να μην φοράει foundation εκτός αν έκανε το κόλπο με τις φακίδες που σου έχουμε δείξει εδώ!

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian με το signature beauty look της: sleek μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω, λαμπερή επιδερμίδα και αυτή η λεπτομέρεια του highlighter που της αρέσει πάντα! Ένα touch στο “V” των χειλιών σου και αμέσως δείχνουμε μεγαλύτερα. Επίσης, η Kim δεν πάει πουθενά χωρίς το διάσημο boobs contouring, ή αλλιώς το contouring στο στήθος. Εδώ σου δείχνουμε πώς να το κάνεις βήμα- βήμα!

Nicole Kidman

H Nicole Kidman στην πρεμιέρα της ταινίας The Beguiled μας απέδειξε πώς δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικές για να πετύχουμε μια όμορφη εμφάνιση. Τα μαλλιά της είναι sleek και ίσια ενώ για το μακιγιάζ της δανείστηκε από τις αποχρώσεις του ρούχου: γαλάζια shimmering σκιά και ένα σκούρο ροζ κραγιόν με ενυδατική υφή στα χείλη.

Olivia Wilde

Όλο το μακιγιάζ της Olivia Wilde είναι στηριγμένο στις peachy- nude αποχρώσεις. Αυτό που μας αρέσει πολύ είναι το contouring στα ζυγωματικά της που ενώ τα τονίζει αρκετά ταυτόχρονα δείχνει και απόλυτα φυσικό!

Zendaya

H Zendaya είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty girls ειδικά από την στιγμή που αποκάλυψε πως πολλά από τα μακιγιάζ με τα οποία την βλέπουμε τα κάνει η ίδια στον εαυτό της! Εδώ στην πρεμιέρα του Spider Man επέλεξε να παίξει με τα χρωματικά contrasts αφού φορούσε γαλάζιο φόρεμα και στήριξε το μακιγιάζ της στα peachy. Τα μαλλιά ήταν χτενισμένα σγουρά και είχαν μια wet αίσθηση.

Kirsten Dunst

H Kirsten Dunst είναι case study για τα ρομαντικά beauty looks. Ένα wavy καρέ με ροδαλές αποχρώσεις σε μάγουλα και χείλη είναι ό,τι πρέπει να ψάχνεις το τέλειο άλλο μισό του ρομαντικού φορέματός σου. Και μια λεπτομέρεια: το μπεζ μολύβι τοποθετημένο στο waterline του ματιού που δεν κάνει απλώς τα μάτια πιο μεγάλα και ξεκούραστα αλλά δίνει την αίσθηση ότι όλα είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αφού μπεζ είναι και το ρούχο που έχει επιλέξει!

Demi Moore

Ήταν η εβδομάδα της Demi Moore έτσι κι αλλιώς (σ.σ. εμφανίστηκε στο show του Jimmy Fallon δείχνοντας φωτογραφία στην οποία της έλειπαν τα δύο μπροστινά δόντια και εξομολογήθηκε ότι τα είχε χάσει από άγχος). Εδώ, στην πρεμιέρα της ταινίας Rough Night μας θυμίζει πόσο υπέροχα είναι τα super μακριά μαλλιά ειδικά όταν είναι χτενισμένα σε effortless κυματισμούς και τοποθετημένα από τη μια μεριά.

PHOTO: Splash

Read More

And More