Τα Mario Badescu, τα καλλυντικά που λατρεύουν όλα τα it girls, τώρα με έκπτωση!

Τα Mario Badescu είναι αγαπημένο μας brand καλλυντικών. Εμάς και όλων των it girls και ειδικότερα των αδερφών Kardashian- Jenner. Μάλιστα, o διφασικός ορός που βλέπεις εδώ και ο οποίος τοποθετείται τοπικά στα σπυράκια για να τα εξαφανίσει είναι best seller και ένα από τα πολυφωτογραφημένα καλλυντικά στο instagram.

Το πολύ ευχάριστο νέο που θα σου φτιάξει τη μέρα είναι πως τώρα τα Mario Badescu μπορείς να τα κάνεις δικά σου με έκπτωση 15%. Το εντοπίσαμε στο beauty-hall.gr πριν από… λεπτά στο δικό μας online shopping και το μοιραστήκαμε μαζί σου asap.

Επίστης, στο beauty-hall.gr εκτός από τα Mario Badescu θα βρεις και μερικά ακόμη beloved brands με έκπτωση. Και αν ψάχνεις ιδέες, να τι υπάρχει ήδη στυο καλάθι των αγορών μας!

Oil free ενυδατική για λιπαρές επιδερμίδες που σου εξασφαλίζει σούπερ ματ αποτέλεσμα. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή αν δεν αντέχεις την βαριά αίσθηση της ενυδατικής, δοκίμασέ την! Bonus: με SPF30 ώστε να μην χρειάζεσαι extra αντηλιακή προστασία. Θα την βρεις τώρα από €36.00, €32.40.

Quick fix mask με βιταμίνη C, Overnight Glow Boost. H βιταμινή C είναι μαγική αφού διώχνει την κούραση από την επιδερμίδα και της δίνει instant λάμψη και ξεκούραστη όψη! Με λίγα λόγια: σε λίγα λεπτά σου δίνει πρόσωπο… διακοπών. Θα την βρεις τώρα από €9.80, €8.82.

Dirty Works Get Carried Away Pamper Bag. Ένα super cute νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα για τα sleep over σου! Το σετ αποτελείται από αφρόλουτρο 200ml, body butter 200ml & κρέμα χεριών 75ml. Θα το βρεις τώρα από €15.50, €13.95.

Λίγο online shopping την ώρα που πίνουμε τον καφέ μας δεν έβλαψε ποτέ καμία. Μόνο βιάσου, γιατί η έκπτωση ισχύει για λιγότερο από μια εβδομάδα!


Read More

And More