Τα μυστικά ομορφιάς της Miranda Kerr! Tahitian noni juice και λάδι καρύδας!

Σε συζητήσεις με φίλες μπορείς να μάθεις πολλά tips και να ακούσεις για προϊόντα που θα σε κάνουν να ανοίξεις τα μάτια σου διάπλατα. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να πας στο κατάστημα καλλυντικών και να προμηθευτείς εκείνο το μαγικό προϊόν που η φίλη σου ορκίστηκε ότι κάνει θαύματα!

Σκέψου, λοιπόν, αν αυτή η φίλη ήταν μοντέλο της Victoria Secret. Αν ήταν ας πούμε η Miranda Kerr με την αλαβάστρινη επιδερμίδα, το τέλειο σώμα και τα πλούσια, λαμπερά μαλλιά! Λοιπόν, τα μυστικά ομορφιάς της Miranda Kerr μόλις αποκαλύφθηκαν και δεν είναι καθόλου κλασικά και αναμενώμενα! Σε αυτό το άρθρο δεν θα διαβάσεις ξανά πως πρέπει να πίνεις πολύ νερό, να γυμνάζεσαι, να τρως φρούτα και λαχανικά. Γιατί η Miranda Kerr δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Απλώς πίνει Tahitian Noni Juice και λάδι καρύδας!

Τahitian Noni Juice

Πρόκειται για έναν χυμό που παράγεται από ένα τροπικό φρούτο της Ασίας. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, δίνει λάμψη στα μαλλιά, δρα κατά της τριχόπτωσης και βοηθά στην διατήρηση της σιλουέτας μας. Το μοντέλο της Victoria Secret έχει πει ότι πίνει καθημερινά Noni Juice από τότε που ήταν 14 ετών και είναι το μοναδικό πράγμα χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει! Κοστίζει 38 δολάρια οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για μια οικονομική beauty συνήθεια. Στην Ελλάδα δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμη αλλά μπορείς να το παραγγείλεις από το official site του Tahitian Noni Juice.

Λάδι καρύδας

Τα οφέλη από το λάδι καρύδας είναι ανεξάντλητα! Έχει πλούσιες αντιμικροβιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, βοηθάει στην γρηγορότερη και ευκολότερη απώλεια βάρους, κάνει τα μαλλιά μας πιο λαμπερά, τα βοηθάει να μακραίνουν πιο γρήγορα (πολλές φορές ρωτάτε αν υπάρχει τέτοιο προϊόν. Ορίστε, λοιπόν!), μειώνει τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί ο ήλιος και την δημιουργία ρυτίδων.
Η Miranda Kerr καταναλώνει ημερησίως 4 κουταλιές λάδι καρύδας με την σαλάτα της συνήθως. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις το λάδι καρύδας σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Εμείς το έχουμε εντοπίσει στα super market Θανόπουλος.

Read More

And More