Τα πινέλα που πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές! Δεν σε βγάζουν εκτός budget!

Όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στα μαγαζιά, είμαστε online, παραγγέλνουμε και φωτογραφίζουμε λίστες ατελείωτες με beauty δώρα για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Γιατί αυτό το δώρο είναι αυτό που θα κάνει χαρούμενο κάθε κορίτσι εκεί έξω και το best part; Δεν σε βγάζει εκτός budget δίνοντάς σου περιθώριο να κάνεις μια αγορά και για τον εαυτό σου!

Ο λόγος για τα πινέλα Moda τα οποία είναι αγαπημένα των instagrammers και των youtubers και έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up. Αλλά γιατί αυτά τα πινέλα είναι best thing/gift ever? Κράτησε σημειώσεις! Είναι πολύ stylish, έχουν τέλεια απόδοση, έρχονται με θήκες για να τα έχεις πάντα μαζί σου σε ξεχωριστό νεσεσέρ, είνα σετ και… δεν θα σου κοστίσουν μια περιουσία!

Παρακάτω, τα 5 best seller για να διαλέξεις ένα για εσένα, ένα για την αδερφή σου, ένα για την κολλητή σου και πάει λέγοντας!

Moda Prismatic Face Perfecting kit, €26.00

Σε αυτό το σετ θα βρεις τέσσερα πινέλα με πλούσιαμ βελούδινη τρίχα που είναι ιδανικά για να απλώνεις όλα τα υγρά και κρεμώδη προϊόντα όπως το makeup και το concealer σου. Η 100% vegan τρίχα τους αλλά και ο τρόπος που είναι τοποθετημένη δεν απορροφά προϊόν πράγμα που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη οικονομία σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, το μεσαίο πινέλο από αυτά της συσκευασίας κάνει το τέλειο contouring και ναι, φυσικά το έχουμε δοκιμάσει ήδη!

 

Moda Mythical Star Traveler Kit, €20.99

Αν ταξιδεύεις συχνά ή αν έχεις κάποιον που ταξιδεύει συχνά, αυτό είναι το τέλειο δώρο! Πρόκειται για το star traveler set της Moda, τα πινέλα του έχουν σχήμα μονόκερου και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σε ένα τέλειο νεσεσέρ. Μέτρησε: πινέλο για Ρουζ, πινέλο για Make Up, πινέλο φωτοσκίασης, πινέλο για φωτοσκίαση στη κόγχη, πινέλο για eyeliner/φρύδια.

 

Moda Quick Contour 125, €7.99

Είναι το πιο έξυπνο πινέλο που δοκίμασες ποτέ! Μοιάζει να έχει σχήμα καρδιάς και με μια κίνηση κάνει highlighting και contouring. Πώς; Από την μια μεριά (την πάνω) περνάς το highlighter και από την άλλη (την κάτω) την σκούρα πούδρα. Έπειτα, περνάς το πινέλο από το πρόσωπό σου τοποθετώντας την πάνω μεριά στο κόκαλο των ζυγωματικών και έχεις τελειώσει σε δύο step! PS: είναι πολλά περισσότερα από ένα πινέλο! Είναι ένα gadget που θα λατρέψει η κολλητή σου που είναι beauty addict. Κι εσύ θα έχεις ξοδέψει ελάχιστα για να της κάνεις το καλύτερο δώρο… evah!

 

Moda Mythical Splash Kit, €19.99

Ένα ακόμη traveler set με λαβή που θυμίζει λέπια γοργόνας για τέλειες ινσταγκραμικές λήψεις αλλά και για τέλεια απόδοση στο μακιγιάζ σου! Το σετ περιέχει: πινέλο πούδρας, πινέλο make up, πινέλο φωτοσκίασης & λάμψης, πινέλο φωτοσκίασης ματιών και πινέλο Crease.

 

Moda Rose Complete Kit, €19.99

Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει τέσσερα πινέλα με πλούσια βελούδινη τρίχα που είναι ιδανική για να απλώνεις όλα τα προϊόντα σου σε μοφή powder όπως η πούδρα, το ρουζ και οι σκιές σου. Bonus: σε τέλειο millennial pink χρώμα για πόντους στιλ.

 

Read More

And More