Tα πιο glamorous χτενίσματα των stars για party girls!

Μας έχει συμβεί πολλές φορές: να ετοιμαζόμαστε για μια βραδινή έξοδο, να μην βρίσκουμε το τέλειο ρούχο και να καταλήγουμε με… πολλά νεύρα και κατεστραμένη διάθεση! Κι όμως, υπάρχει εναλλακτική και την “κουβαλάς” πάνω σου! Σκεφτήκαμε ότι η έκφραση “είμαι στην τρίχα” δεν είναι καθόλου τυχαία. Γιατί, αν το καλοσκεφτείς όλα ξεκινούν από τα μαλλιά. Επιλέξαμε, λοιπόν, τα πέντε πιο glamorous χτενίσματα των stars που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις ακόμη και αν δεν επένδυσες σε ένα νέο outfit (το μικρό μαύρο φόρεμα είναι πάντα λύση!).

Eva Mendes

Glamorous και πολύ ευφάνταστο, αυτό το χτένισμα ταιριάζει σε κορίτσια που θέλουν να τραβούν την προσοχή. Αν είσαι ένα από αυτά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
1.
Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, δημιούργησε χοντρές μπούκλες με το ειδικό σίδερο. Μην ανησυχείς αν οι μπούκλες είναι τέλειες, καθώς τα μαλλιά θα πιαστούν και δεν θα φαίνονται οι ατέλειες. Αν έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου, δημιούργησε τις μπούκλες με βραστά ρόλεϊ τα οποία θα αφήσεις στα μαλλιά σου για 15 λεπτά. Αν πάλι, έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά μπορείς να προσπεράσεις αυτό το βήμα.
2. Δημιούργησε όγκο κρεπάροντας την κορυφή των μαλλιών σου. Μην κρεπάρεις το μπροστινό μέρος ή τη φράντζα σου. Αφού ολοκληρώσεις, χτένισε απαλά τα μαλλιά σου ώστε να μην χαθεί ο όγκος.
3. Δημιούργησε μια χωρίστρα στο πλάι. Για το πίσω μέρος των μαλλιών σου, πιάσε μπούκλες- μπούκλες τύλιξέ τις και στερέωσέ τις άτακτα σε όλο το κεφάλι. Ψέκασε με αρκετή λακ.
4. Στόλισε τα μαλλιά σου με ένα αξεσουάρ, όπως αυτό της Mendes. Λατρεύουμε οτιδήποτε έχει φτερά!

Penelope Cruz

Ένα sexy χτένισμα που θα αναδείξει στο έπακρο τη θηλυκότητά σου. Υιοθέτησέ το ακολουθώντας τα εξής:
1.
Λούσε τα μαλλιά σου και κάνε μια μάσκα ενυδάτωσης την οποία θα αφήσεις στα μαλλιά σου για περίπου 15 λεπτά. Έτσι θα δώσεις την επιθυμητή λάμψη και η τρίχα θα γίνει πιο λεία και απαλή.
2. Στέγνωσε και ίσιωσε όλα τα μαλλιά σου με μια πρέσα. Αν έχεις ίσια μαλλιά μπορείς να περάσεις στο επόμενο βήμα.
3. Δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι.
4. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες (5-8 ανάλογα με τον όγκο τους) και τύλιξε την καθεμία γύρω από το ειδικό σίδερο για μπούκλες. Προσοχή: πρέπει να πιάνεις την τούφα από το μέσο του αυτιού και προς τα κάτω και τύλιξε τα μαλλιά σου με φορά προς τα έξω. Έτσι θα δώσεις περισσότερη κίνηση.
5. Γύρισε ανάποδα και τίναξε τα μαλλιά σου.
6. Αφού ολοκληρώσεις, στρώσε την χωρίστρα και φέρε τα μαλλιά σου όλα προς τη μεριά της χωρίστρας αφήνοντας τον έναν ώμο σου γυμνό. Έτοιμη!

Camilla Belle

Είναι κομψό και δεν προϋποθέτει ιδιαίτερο ταλέντο. Το πλάγιο σινιόν της Camilla Belle μπορείς να αποκτήσεις κάνοντας τα εξής:
1. Λούσου και κάνε μια χωρίστρα προτού στεγνώσεις τα μαλλιά σου.
2. Άπλωσε σε όλο το μήκος ένα leave in προϊόν λάμψης και ίσιωσε με σεσουάρ ή ειδική πρέσα.
3. Κρέπαρε την χωρίστρα σου ελαφρώς και στρώσε χτενίζοντας απαλά.
4. Πιάσε με ένα αόρατο λαστιχάκι σε ένα χαμηλό και ελαφρώς πλάγιο ponytail.
5. Πάρε την κοτσίδα, κρέπαρε και χτένισε ελαφρώς για να στρώσεις.
6. Τώρα πάρε την κοτσίδα, στροφογύρισέ την και έπειτα φερ’ την περιμετρικά της βάσης στερεώνοντας με πολλά τσιμπιδάκια. Ψέκασε με αρκετή λακ για δυνατό κράτημα και είσαι έτοιμη!
Για να δεις και φωτογραφικά όλα τα βήματα, κάνε κλικ εδώ

Τaylor Swift

Eίναι το πολυσυζητημένο faux bob που απασχόλησε πολλούς μετρ της διεθνούς μόδας. Για να το πετύχεις, ακολούθησε τα εξής βήματα:
1. Σε στεγνά μαλλιά κάνε μια έντονη πλαϊνή χωρίστρα.
2. Πάρε ένα ψαλίδι για μπούκλες και δημιούργησε μπούκλες από την κορυφή μέχρι τις άκρες. Ακόμη κι αν έχεις σγουρά μαλλιά καλό θα ήταν να φορμάρεις τις μπούκλες σου από πάνω. Προηγουμένως, όμως, άπλωσε ένα spray κατά της θερμότητας σε κάθε τούφα που θα τυλίξεις γύρω από το ειδικό ψαλίδι.
3. Αφού ολοκληρώσεις, πάρε τσιμπιδάκια, γύρισε δύο- τρεις μπούκλες μαζί προς τα μέσα και στερέωσε στη βάση του λαιμού. Χρησιμοποίησε αρκετά τσιμπιδάκια για να έχεις πιο σταθερό αποτέλεσμα και φρόντισε η απόχρωσή τους να είναι κοντά σε αυτή των δικών σου για να υπάρχει ομοιοχρωμία.

Read More

And More