Τα Puma βγάζουν sneakers με έμπνευση από τις θρυλικές αποχρώσεις κραγιόν MAC!

Εδώ και κάμποσα χρόνια η ομορφιά έχει αναδειχθεί ισχυρότερη βιομηχανία ακόμη και σε σχέση με την βιομηχανία της μόδας (sorry fashion girls! #sorrynotsorry!). Γιατί τα beauty junkie εκεί έξω έχουν εκατονταπλασιαστεί και γιατί ένα κραγιόν αρκεί για να μεταμορφώσει την διάθεσή σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Και αυτό σε καιρούς κρίσης είναι κάτι που εκτιμάται.

Και σε αυτή την γοητευτική βιομηχανία της ομορφιάς δεν μπορεί να αντισταθεί και η μόδα, ακόμη και όταν μιλάμε για ισχυρά ονόματα. Και κάπως έτσι, φτάνουμε σε αυτή την είδηση που δεν είχαμε προβλέψει ποτέ! Η Puma λανσάρει sneakers με έμπνευση από τις πιο θρυλικές αποχρώσεις κραγιόν MAC!

Τα info που πρέπει να γνωρίζεις είναι: τα συγκεκριμένα sneakcrs είναι συλλεκτικά, θα λανσαριστούν επίσημα στις 17 Μαϊου και θα είναι διαθέσιμα online από το site της Puma μόνο για την Αμερική (ouch!). Και τώρα, μπορείς να συνεχίσεις την daydreaming διαδικασία ή να βάλεις λιτούς και δεμένους για να εξασφαλίσεις ένα συλλεκτικό ζευγάρι Puma X MAC sneakers που εγώ αποφάσισα να τα λέω… PuMAC!

 

 

Read More

And More