Τα top 5 προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου από την Urban Decay και πού θα τα βρεις!

Υπάρχει μόνο μια (και μοναδική) περίπτωση να μην γνωρίζεις την Urban Decay. Αυτή η περίπτωση είναι να μην κατοικείς στον πλανήτη γη. Γιατί αν μένεις εδώ (και άρα μπορείς να διαβάζεις αυτές τις γραμμές, και άλλες!) ξέρεις πως τα Urban Decay είναι το αγαπημένο beauty brand των beauty addicts και των vloggers που θέλαμε διακαώς να έρθει στην Ελλάδα. Και από τον περασμένο Δεκέμβριο τα Sephora έκαναν την επιθυμία μας πραγματικότητα, τα έφεραν online και εμείς τα υποδεχτήκαμε μέσα από το TLIFE ακριβώς όπως τους άξιζαν. Δες εδώ το σχετικό post.

Και σήμερα έχω ένα ακόμη huge νέο να μοιραστώ μαζί σου: την Urban Decay μπορείς πλέον να τα βρεις και σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora. Είναι πέντε και είναι τα εξής:
– Ερμού
– Γλυφάδα
– The Mall
– Τσιμισκή
– Ρόδο

Δεν έχω καμία μαγική ικανότητα να διαβάζω την σκέψη σου. Ξέρω, όμως, ότι όπως εγώ έτσι κι εσύ θα σπεύσεις να τα ανακαλύψεις από κοντά. Γι’αυτή την περίπτωση, λοιπόν, σου έφτιαξα μια λίστα με τα Obsessions του brand που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου. Γιατί όλες οι vloggers μιλάνε γι’αυτά και γιατί μόνο αν τα βάλεις στην ρουτίνα του μακιγιάζ σου θα διαπιστώσεις τι έχανες όλο αυτό το διάστημα!

Δεν συνηθίζω να φοράω μολύβια στα μάτια αλλά α) από τότε που δοκίμασα τα μολύβια της Urban Decay που δεν τρέχουν- μουντζουρώνομαι- όλα τα συναφή άλλαξα γνώμη και β) το upside down makeup, δηλαδή το να βάφεις με μολύβια τη ρίζα του κάτω βλεφάρου είναι huge τάση οπότε ναι, αυτό το προϊόν είναι soooo must have! Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, δεν τρέχει και επιπλέον στην συλλογή θα βρεις 41 (!!!) αποχρώσεις!
PS: Δες εδώ πώς “γράφει” στα μάτια
Τιμή: €20.01
Τα τελευταία χρόνια η επιδερμίδα είναι τάση και αποτελεί από μόνη της ένα μακιγιάζ. Αρκεί κάποια να φωτίσει τα μάγουλά της φυσικά, να κάνει μερικά κοψίματα και να τοποθετήσει τις λάμψεις σε στρατηγικά σημεία για να είναι ενημερωμένη, fresh και όμορφη! Και αυτή η παλέτα της Urban Decay τα περιέχει όλα σε ένα, plus σου δίνει το πιο φυσικό-σαν-να-γεννήθηκες-με-αυτό αποτέλεσμα.
Τιμή: €36.00
Ένα άλλο must have- best seller προϊόν που θα σε κάνει να θες να βγεις από τα ρούχα σου είναι και αυτή η παλέτα με τις γήινες σκιές για τα μάτια για την οποία μιλούσαν με διθυραμβικά σχόλια όλες οι vloggers αυτού του κόσμου. Όταν την δοκίμασα κατάλαβα το γιατί α-κρι-βώς!
Τιμή: €51.00
Τα Vice Lipstick της Urban Decay είναι ίσως η μεγαλύτερη χρωματικά συλλογή που δημιουργήθηκε ποτέ! Εδώ θα βρεις 100 διαφορετικές αποχρώσεις σε έξι διαφορετικά φινιρίσματα, από Mega Matte μέχρι Sheer Shimmer, αλλά όλα με την ίδια έντονη απόδοση χρώματος: αρκεί ένα πέρασμα για να δεις πόσο πλούσιο είναι το αποτέλεσμα στα χείλη σου! Bonus: περιέχει ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που θρέφουν τα χείλη. Με άλλα λόγια: προστασία και χρώμα σε ένα!
Τιμή: €19.00

Τα τελευταία χρόνια το flawless skin είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ. Η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι αψεγάδιαστη, υγιής, λαμπερή και να φαίνεται σαν να μην φοράμε καθόλου foundation. Η ερώτηση είναι: πού θα βρω ένα foundation που να είναι εκεί αλλά να μην φαίνεται κιόλας; Η απάντηση είναι ακριβώς μπροστά σου, στο Naked Skin. Με τεχνολογία που διαχέει το φως, φαίνεται πραγματικά σαν να μην φοράς τίποτα ή, ακόμη καλύτερα, σαν να γεννήθηκες με την επιδερμίδα που όλες θα θέλαμε… αλλά και όλες μπορούμε να αγοράσουμε 😉
Τιμή: €37.01

Read More

And More