Τα τρία ολοκαίνουρια προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου αυτό το καλοκαίρι! Bonus: βρήκαμε την τέλεια μάσκαρα!

Η Max Factor έχει super νέα να μοιραστεί μαζί μας αυτό το καλοκαίρι! Και είναι νέα που μοιράστηκε αρχικά με εμάς τις beauty editors σε ένα από αυτά τα επαγγελματικά ταξίδια που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ (!?). Κάπως έτσι, λοιπόν, βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες στην Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο μας Γιάννη Μαρκετάκη και την ομάδα της Max Factor για να μας αποκαλύψουν τα νέα της!

Σημείωση: το σκηνικό ήταν αυτό (just to know)…

Λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι η Max Factor έχει τρία βασικά λανσαρίσματα να μοιραστεί μαζί μας!

Καλημερα! Ταξιδεψαμε μεχρι τη Μυκονο για να μαθουμε ολα τα νεα της @maxfactor Stay tuned! #mykonos #view #summer #summer2016 #greece #makeglamourhappen

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tlife.gr (@tlifegr) στις


Νέο νο 1: η παλέτα Masterpiece Nude! Μια παλέτα, οκτώ διαφορετικά χρώματα σε πολλές και διαφορετικές υφές. Έναν βασικό κανόνα που πρέπει να κρατήσεις από αυτή την παλέτα είναι ότι χρησιμοποιείς τις ματ υφές και τα πιο σκούρα χρώματα όπου θες να δώσεις βάθος και τις πιο ανοιχτόχρωμες και ιριδίζουσες αποχρώσεις όπου θες να δώσεις φως! Μια παλέτα που δεν σου πιάνει χώρο, έχει το τέλειο budget και μαζί με τα προϊόντα που θα δεις παρακάτω θα σε ταξιδέψει σε όλους τους καλοκαιρινούς σου προορισμούς! Και εννοείται πως με τόσα χρώματα δίνετε ραντεβού και τον Σεπτέμβριο!

Νέο νο 2: δύο σύμβολα της θηλυκότητας συναντιούνται μέσα από ένα προϊόν: το κόκκινο κραγιόν- must have για κάθε γυναικείο νεσεσέρ και η Marilyn Monroe, το απόλυτο θηλυκό. Κυρίες μου, η Max Factor μας παρουσιάζει την συλλογή Colour Elixir Max Factor Marilyn Monroe! Τέσσερις θελκτικές κόκκινες αποχρώσεις κραγιόν εμπνευσμένες από την «υπογραφή» της Μarilyn Monroe με το κραγιόν της Max Factor “Ruby Red”.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Colour Technology, οι τέσσερις αποχρώσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν ότι υπάρχει ένα τουλάχιστον κόκκινο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, καθώς κάθε ένα συνδυάζεται αρμονικά με μια διαφορετική απόχρωση της επιδερμίδας: ζεστή, ψυχρή και σκούρα. Χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μπλε και του μωβ, οι αποχρώσεις έχουν δημιουργηθεί έτσι, ώστε το χρώμα να αναδύεται και να δημιουργεί μια glamorous μεταμόρφωση για κάθε γυναίκα. Με το κατάλληλο κόκκινο, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει ένα look απόλυτα προσαρμοσμένο στο δικό της στυλ και να προσθέσει άμεσο glamour σε οποιοδήποτε make-up look. Πιο συγκεκριμένα:
1. Marilyn Ruby Red – Εμπνευσμένο από τη Marilyn
Η αρχική απόχρωση που αγαπούσε η Μarilyn, αυτό το διαχρονικό χρώμα είναι ένα τολμηρό, αληθινό κόκκινο εμπνευσμένο από την ίδια και τα εμβληματικά κόκκινα χείλη της.
2. Marilyn Sunset Red – Ζεστοί τόνοι επιδερμίδας
Το Sunset Red αναδύεται σε ζεστές ή μεσογειακές επιδερμίδες. Είναι μια όμορφη πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση.
3. Marilyn Berry – Ψυχροί τόνοι επιδερμίδας
Αυτό το κόκκινο ταιριάζει σε ανοιχτούς ή ψυχρούς τόνους επιδερμίδας. Έχει μπλε τόνους που συνδυάζονται με πιο ψυχρές επιδερμίδες.
4. Marilyn Cabernet – Σκούροι τόνοι επιδερμίδας
Αυτό το κραγιόν έχει πλούσια, βαθιά κόκκινα με μωβ αποχρώσεις – τέλειο για επιδερμίδες σε σκούρους τόνους. Φανταστείτε πλούσια κόκκινα κρασιά με γεμάτο σώμα.

Νέο νο 3: Αν μέχρι σήμερα δεν είχες βρει την κατάλληλη μάσκαρα, μόλις την βρήκες! Επίσης, αν μέχρι σήμερα είχες βρει την κατάλληλη μάσκαρα ετοιμάσου να αλλαξοπιστήσεις! Η ολοκαίνουρια μάσκαρα της Max Factor, Voluptuous False Lash Effect, έχει αυτή την ικανότητα να μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες σου έχει ήδη αποσπάσει δύο βραβεία: “Glamour Loves” και “Stylist Innovation”. Η νέα μάσκαρα της Max Factor νέα ΜΑΓΙΚΗ μάσκαρα της Max Factor σου χαρίζει μέχρι και πέντε φορές μεγαλύτερο όγκο στις βλεφαρίδες σου ενώ παράλληλα τις ανασηκώνει.


Παραπάνω με τον μάγο του μακιγιάζ και Brand Ambassador Make up Artist της Max Factor, Γιάννη Μαρκετάκη, την ώρα που του κλέβω μερικά tips (και την ολοκαίνουρια must-have μάσκαρα!).
“Τα πλούσια χρυσαφί μάτια που κάνουν αντίθεση με τις πλούσιες σκούρες βλεφαρίδες είναι απαραίτητο στυλ για μια glamour εμφάνιση και αυτή τη σεζόν. Η Max Factor έχει εμπνευστεί από τις πασαρέλες για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο look που τονίζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει : τη Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara. Για πρωινή «αίσθηση γοητείας» στη στιγμή, χρησιμοποιήστε μια πινελιά και δημιουργήστε ντελικάτο ματ contouring με την παλέτα Max Factor Masterpiece Nude Palette σε απόχρωση Golden Nudes ή δημιουργήστε πιο βραδινό look με τις ζεστές χρυσαφί λάμψεις. Το look ολοκληρώνεται με την νέα μάσκαρα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara, η οποία με το δυναμικό βουρτσάκι της Lash Uplift Brush ανασηκώνει τις βλεφαρίδες, χωρίς να τις γυρίζει”.

Τρία προϊόντα ή αλλιώς όλα όσα χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου! Εφάρμοσε τα tips του Γιάννη Μαρκετάκη και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις αυτό το καλοκαίρι!

Read More

And More