Τα Yes To ετοιμάζουν σειρά με γκρέιπφρουτ!

Τα προϊόντα Yes To είναι αυτά που μπαίνουν στο νεσεσέρ μου τους τελευταίους μήνες της Άνοιξης. Όχι ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλο τον χρόνο, αλλά ίσως πρόκειται για προσωπική εμμονή. Τα Yes To (έτσι για τις συστάσεις) είναι προϊόντα που περιέχουν στην σύνθεσή τους φυσικά συστατικά όπως αγγούρι (Yes To Cucumber) ή καρότο (Yes To Carrots) και στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. Για την ιστορία, στο εξωτερικό είναι πιο… διάσημα κι εγώ θα σου πρότεινα να τα γνωρίσεις καλύτερα έτσι κι αλλιώς.

Το νέο είναι ότι τα Yes To πρόκειται να λανσάρουν μια ολοκαίνουρια σειρά με γκρεϊπφρουτ και για να ακούσω μαντεψιές για το όνομα της σειράς…. Yeap! Τα Yes To Grapefruit πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο και σκοπός είναι να αντιμετωπίσουν τις πανάδες και όποιες άλλες δυσχρωμίες αλλά και τις ελεύθερες ρίζες. Να σου πω μόνο ότι οι ελεύθερες ρίζες αυξάνονται σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια, οπότε ένα προϊόν αντίστοιχο εκείνη την περίοδο πρέπει να αποκτήσουμε όλες!

Το πότε και αν θα έρθει στην Ελλάδα δεν είναι ακόμη γνωστό… Αλλά σε λίγο διάστημα από τώρα τα Sephora θα μας παρουσιάσουν τα ανοιξιάτικά τους, οπότε θα έχουμε σύντομα νεότερα!

Read More

And More