Θα κοιμηθείς στο αγόρι σου; Τι πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου σύμφωνα με την Khloe Kardashian!

Το παρασκευοσαββατοκύριακο στη γλώσσα των σχέσεων και του φλερτ είναι το τριήμερο που δεν σε βλέπει το σπίτι σου. Εκτός να είσαι παντρεμένη ή μένεις με το αγόρι σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχουν τα λεγόμενα sleepovers όπου όλο και κάπου θα σε βρουν.

Γι’αυτά τα sleepovers, λοιπόν, η Khloe Kardashian έχει μερικά tips να μας δώσει. Ή μάλλον, πολύ συγκεκριμένα tips στα οποία μας λέει τι να βάλουμε στο νεσεσέρ μας για να είμαστε σίγουρες ότι όλα θα πάνε καλά (ειδικά αν είσαι στο πρώτο date, για να υπάρχει και δεύτερο και τρίτο….)!

Να, λοιπόν, τι είπε στο application που έχει: “Αν περάσω το βράδυ στο σπίτι ενός αγοριού η οδοντόβουρτσα, η οδοντόκρεμα και το αποσμητικό είναι απαραίτητα στο νεσεσέρ μου! Το να μυρίζεις δεν είναι καν επιλογή! Επίσης παίρνω μαζί μου ένα καθαριστικό προσώπου σε travel size, ενυδατική και μαντηλάκια Summer Eve. Πιστεύω πως κάθε κορίτσι πρέπει να έχει στο νεσεσέρ του αυτά τα πράγματα σε travel size ακόμη και για μετά το γυμναστήριο”.

Τι συμβαίνει, τώρα, όταν είναι φρέσκια η σχέση; Να αφαιρέσει κάποια το μακιγιάζ πριν πέσει για ύπνο ή οχι; “Πιστεύω πως το να αφαιρέσεις ή όχι το μακιγιάζ σου αν κοιμηθείς στο σπίτι του αγοριού σου είναι καθαρά μια προσωπική επιλογή. Εγώ σίγουρα πάντα θα πλύνω το πρόσωπό μου αλλά θα βάλω concealer τοπικά στα σπυράκια, λίγο μολύβι ματιών και μάσκαρα. Δεν υπάρχει ντροπή στο να είσαι glam κι από την άλλη δεν θέλω να σοκάρω κανέναν αφαιρώντας όλο το μακιγιάζ μου!”.

Εσύ τι έχεις μαζί σου στα sleepovers. Και κυρίως: στις πρώτες φορές που θα κοιμηθείς μαζί με ένα αγόρι θα αφαιρέσεις όλο το μακιγιάζ σου ή όχι; Έχουμε poll παρακάτω!

Read More

And More