The Multi- taskers! Θα χρειαστείς ένα μόνο προϊόν για να πετύχεις αυτό το πολύ φρέσκο μακιγιάζ!

Τα τελευταία χρόνια το μακιγιάζ έχει περάσει στον μινιμαλισμό. Σε αυτό το πλαίσιο του είμαστε effortless- κάνουμε τη ζωή μας εύκολη, τα πολυχρηστικά προϊόντα με τα οποία μπορείς να βάψεις χείλη, μάτια, μάγουλα με μια κίνηση είναι τα νέα αγαπημένα μας. Η επιλογή, λοιπόν, αυτού του προϊόντος θα σε φέρει πιο κοντά στο μακιγιάζ που βλέπεις εδώ από τον makeup artist, Jose Corella, που θέλει ένα χρώμα να κυριαρχεί σε όλο το πρόσωπο ακριβώς γιατί έχει χρησιμοποιηθεί το ίδιο προϊόν.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα αγαπημένα μας τέτοια multi- tasking προϊόντα. Μερικές βασικές οδηγίες προτού τα δεις: είναι συνήθως σε κρεμώδη υφή πράγμα που σημαίνει ότι απλώνεις μικρή ποσότητα και δουλεύεις με τα δάχτυλα ή τα πινέλα σου. Εμείς προτιμάμε το πρώτο γιατί το προϊόν ζεσταίνεται και απλώνεται πιο σωστά. Ένας χρυσός κανόνας για εδώ είναι να χτίζεις σταδιακά το αποτέλεσμα: είναι καλύτερο να έχεις βάλει λιγότερη ποσότητα και να χρειαστεί να προσθέσεις παρά να έχεις βάλει περισσότερη και να πρέπει να αφαιρέσεις. Και κάτι τελευταίο που μας ρωτάτε συχνά: ναι, αυτό το προϊόν είναι αγαπημένο για λιπαρές επιδερμίδες. Βάλε στην ζωή σου μια λοσιόν με AHA που βοηθά να ρυθμίσεις την λιπαρότητα και μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις κρεμώδη προϊόντα με πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Cheeks Out Freestyle Cream Blush, Fenty, €22.95. Το Cheeks Out Freestyle Cream Blush προσφέρει άμεσα στο δέρμα μια φρέσκια απόχρωση σαν να ήσουν κάτω από τον ήλιο, να έχεις σηκωθεί από έναν αναζωογονητικό ύπνο και έχεις καταναλώσει άφθονο νερό. Με λίγα λόγια, όλη η φρεσκάδα που όλοι αναζητάμε από ένα προϊόν. Και πάνω και πέρα από όλα, έχει την υπογραφή της Rihanna. PS: η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η Petal Poppin.

 

 

Glow Play Blush απόχρωση Blush Please, MAC, €29.50. Ανήκει στην κατηγορία των ρουζ αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν σκιά αλλά και στα χείλη σου. Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή κρέμας το οποίο αποκτά ένα βελούδινο αποτέλεσμα όταν απλωθεί στο πρόσωπο και γίνει ένα με την επιδερμίδα σου. Θα το βρεις σε έντεκα αποχρώσεις και αυτή εδώ ταιριάζει σε όλες.

Glow to Go Blush & Highlighter Duo, Clarins, €29.00. Ακόμη πιο multi tasking από τα multi tasking προϊόντα που γνωρίζεις αφού αυτό εδώ το προϊόν έχει δύο άκρα: από τη μια το κρεμώδες ρουζ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως σκιά και ως κραγιόν και από την άλλη το highlighter για να δώσεις λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά σου.

Κρεμώδες ρουζ Rose Pop από την Inuwet, Make Me Up, €12.90. Αυτό εδώ το προϊόν στηρίζεται στην κορεάτικη τεχνολογία αφού είναι σε μορφή cushion. Περιέχει, δηλαδή, στην άκρη του ένα σφουγγαράκι από όπου βγαίνει και το χρώμα σε καθαρό ροζ για να δίνει αποτέλεσμα υγείας στο πρόσωπο.

 

Honey Bronze Highlighting Bome, απόχρωση Pink, The Body Shop, €12.00. Αυτό το προϊόν θα δώσει στο πρόσωπό σου μια λάμψη υγείας ενώ χρησιμοποιώντας το θα διαπιστώσεις δύο ακόμη πράγματα: το σχήμα του το κάνει πολύ πρακτικό ενώ έχει και τέλεια μυρωδιά μελιού!

 

 

Read More

And More