Θέλουμε αυτά τα μαλλιά που είδαμε στο show του Στέλιου Κουδουνάρη!

Με ένα άκρως εντυπωσιακό σόου ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2020.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα σε ένα βράδυ πραγματοποιήθηκαν δυο μεγάλα show στον ίδιο χώρο. Η βραδιά ξεκίνησε με το Make Change event της Wella Professionals και συνεχίστηκε με το show του Στέλιου Κουδουνάρη δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη γιορτή μόδας και ομορφιάς.

Ο βιομηχανικός χώρος του Metropolitan Expo στην περιοχή του αεροδρομίου υποδέκτηκε περισσότερους από 2000 εκλεκτούς προσκεκλημένους από όλη την Ελλάδα, μεταμορφωμένος σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τα οικοδομήματα του Luis Barragan στο Μεξικό. 60 μοντέλα εμφανίζονταν μέσα από ένα τεχνητό δάσος που δημιούργησε για το σχεδιαστή η εταιρεία Neda ενώ η ατμόσφαιρα «μύριζε» πάρτυ καλοκαιρινής νύχτας.

Η ποιητική φαντασία του Luis Barragan ήταν αυτή που αποτέλεσε την βασική πηγή έμπνευσης του Στέλιου Κουδουνάρη για τη νέα του συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Τα ρούχα της κολεξιόν, μίνιμαλ με συναισθηματικό σχεδιασμό, με απώτερο σκοπό να δημιουργούν γαλήνη στη γυναίκα που τα επιλέγει ενώ ταυτόχρονα να υπηρετούν την παντοτινή αναζήτηση για ομορφιά και μαγεία.

Με μια φορμαλιστική προσέγγιση, το φως μέσα από τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη παίζει καθοριστικό ρόλο και άλλοτε οδηγεί στην ξεκούραση και άλλοτε στην έκσταση. Υφάσματα που παίζουν και μεταβάλλονται ανάλογα με το φως και την κίνηση, ενώ οι διαφορετικές υφές συνδυάζονται μεταξύ τους με φυσικότητα. Τα έντονα χρώματα όπως και οι αποχρώσεις των μπαχαρικών χαρακτήρισαν τη συλλογή ενώ τα ρευστα υλικά δημιουργούσαν πλούσια σε κίνηση ρούχα.

Τα παπούτσια σχεδίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης σε συνεργασία με την εταιρεία Sante ειδικά για τη συλλογή.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση ήταν του Ανδρέα Ιωαννίδη και το styling του Άρη Γεωργιάδη

Τα μαλλιά των μοντέλων του show δουλεύτηκαν με προϊόντα Wella Professionals που για μια ακόμη φορά ολοκλήρωσαν το όραμα του Στέλιου Κουδουνάρη για την κολεξιόν του. Τα hair looks που επιλέχθηκαν ήταν μοναδικά για κάθε μοντέλο, επιβεβαιώντας ότι τάση είναι αυτό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Οι επαγγελματίες κομμωτές έδωσαν τη γενική κατεύθυνση, αλλά η έμπνευση του σχεδιαστή για το κάθε ρούχο «οδήγησε» την τελική επιλογή. Η παλέτα χρωμάτων των βερνικιών OPI που επιλέχθηκαν, ταυτίστηκε με τα έντονα χρώματα των ρούχων!

Ο Φρέντυ Καλομπράτσος με την ομάδα και τα προϊόντα της Max Factor ήταν αυτοί που ανέδειξαν το έργο του σχεδιαστή ολοκληρώνοντας τις εμπνευσμένες δημιουργίες του με το ιδανικό μακιγιάζ.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Wella Professionals για να γιορτάσουν την επιτυχημένη βραδιά προσφέρουν επιπλέον έκπτωση 10% στο ηλεκτρονικό κατάστημα του σχεδιαστή www.stelioskoudounaris.com με τον κωδικό fashionshow μέχρι 15 Νοεμβρίου.

Read More

And More