Τι άρωμα έχει το νέο video clip της Μαλού!

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι πολλές αφορμές για να έχεις καλή διάθεση. Ένα τραγούδι με ρυθμό, ο ήλιος και φυσικά τα αγαπημένα σου προϊόντα για το σώμα με την πιο-τροπική-δε-γίνεται και χαρακτηριστική μυρωδιά του καλοκαιριού!

Και όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στο ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ της Μαλού για το τραγούδι “Δες με” στο οποίο πρωταγωνιστούν τα αγαπημένα κάθε beauty addict, HEI POA! Τα αγαπημένα όλων μας!

Εν τω μεταξύ, και πριν μοιραστούμε μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες, πάτησε play!

«Δες με» φωνάζει το video clip της Μαλού και μας προσκαλεί να απολαύσουμε το καινούριο υπέροχο τραγούδι της μέσα από ένα νεανικό love story γυρισμένο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα και αρωματισμένο με την ανάσα εξωτισμού και διαφυγής που μόνο η HEI POA ξέρει να προσφέρει.
Η ΗΕΙ ΡΟΑ στηρίζει την πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια της γενιάς της
Η Μαλού, ένα κορίτσι-φαινόμενο για το ελληνικό Youtube, δε θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με ένα νεανικό και καλοκαιρινό brand, όπως η HEI POA.
Η εξωτική ομορφιά της, τα υπέροχα μαλλιά της και η αξιοζήλευτη ενέργειά της ταιριάζουν ξεκάθαρα με τις αξίες της HEI POA, ενός brand που δε στηρίζει μόνο την ομορφιά, αλλά τον εξωτισμό, τη διαφυγή, την απόδραση και την δημιουργικότητα που τόσο επιτυχημένα εκφράζονται μέσα από το υπέροχο video clip «Δες με» που κυκλοφόρησε την Τρίτη 7/6 από την Cobalt Music και αναμένεται να φτάσει τα εκατομμύρια views! H ίδια η Μαλού λάτρεψε τα προϊόντα HEI POA και προσκάλεσε τους θαυμαστές της στα social media να τα δοκιμάσουν γράφοντας:
«Δες με backstage with #myHEIPOAsummer»
Λίγα λόγια για το video clip
Γυρισμένο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καλαμάτα, στα μπαράκια που έζησε τους πρώτους της έρωτες και στα φυσικά τοπία όπου κατέφευγε για να εκτονωθεί όταν κάτι πήγαινε στραβά, το video clip του «ΔΕΣ ΜΕ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, διηγείται ένα love story που δεν εξελίσσεται όμορφα για τη Μαλού, αλλά με τη δύναμη του χαρακτήρα της και τη βοήθεια των φίλων, καταφέρνει να ξεπεράσει τα δύσκολα και να πάει παραπέρα… Νέες πτυχές του γοητευτικού χαρακτήρα της Μαλού φωτίζονται πια, όχι μόνο μέσα από τους στίχους και τη δυναμική ερμηνεία της στο «ΔΕΣ ΜΕ», αλλά και από το συγκινητικό σενάριο του video clip για το σκληρό παιχνίδι του έρωτα που ένα κορίτσι πρέπει να μάθει να παίζει… και να κερδίζει.
Το νέο single «ΔΕΣ ΜΕ» της Μαλού κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Read More

And More