Τι είπε ο προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian για τα καλλυντικά της Kylie Jenner!

Ο Mario Dedivanovic είναι ο προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian εδώ και δέκα χρόνια και οι δυο τους έχουν ασκήσει τόση επιρροή στον κόσμο της ομορφιάς. Είναι διάσημος τα τελευταία χρόνια έτσι κι αλλιώς, αλλά μετά το λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ KKW Beauty η φήμη του απογειώθηκε. Απογειώθηκε γιατί είναι αυτός που μας δείχνει πολλές φορές πώς να φορέσουμε κάθε προϊόν που λανσάρει η Kim.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς να έχει αδυναμία στα δικά της (και… του με έναν τρόπο) καλλυντικά. Κι όμως! Σε συνέντευξη που έδωσε ο Mario Dedivanovic στο Coveteur.com, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο λόγος που “τσακώνεται” με την αδερφή του δεν είναι τα καλλυντικά της Kim αλλά της Kylie.

“Για μένα, τα καλλυντικά Kylie είναι κάτι σαν θρησκεία! Λατρεύω το packaging, πιστεύω είναι τόσο cute. Είναι ένα από αυτά τα brands που δεν θέλω να χρησιμοποιώ γιατί είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα γίνουν συλλεκτικά. Χρησιμοποιώ πολύ τα liners σε μορφή gel που είναι τα αγαπημένα μου”.

Όσον αφορά το σημείο του τσακωμού με την αδερφή του, είπε: “Η αδερφή μου κι εγώ τσακωνόμαστε πολύ συχνά για τα καλλυντικά της Κυλιε γιατί θέλει όλα τα καλλυντικά κι εγώ δεν πρόκειται να της τα δώσω! Σκέφτομαι, όμως, στην γιορτή της ή στα γενέθλιά της να της κάνω έκπληξη με μερικά κραγιόν Kylie!”.

Κάπου εδώ, ας σημειωθεί το αυτονόητο: όλες θα θέλαμε να έχουμε αδερφό μας τον Mario Dedivanovic! Σωστά;

 

 


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164